A férjem ma bejelentette mégsem szeretne kisbabát. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Elõzmèny:
Úgy döntöttünk a fèrjemmel szeretnénk babát. Az 1.hónapban összejött.
7 hetes terhes vagyok holnap megyek vèdõnõhöz. Ha elhagyna a fèrjem akkor az èn fizetèsembõl nem biztos hogy elbirnàm tartani a babát.
A fèrjem 2 lehetõséget mondott:
Elvetetem a babàt ès együtt maradunk
vagy
megtartom a babàt ès elhagy.
Mit tegyek?
2014. febr. 24. 19:11
41/96 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!!
Ma visszajött. Azt mondta egy kicsit beijedt. Azután elment pihenni. Felébredt, 20 perc múlva megkérdeztem szeret-e. Azt mondta hagyjam a hülyeségeimmel. Kiteregettem. Mondta a férjem csináljak vacsorát. Mondtam kicsit pihenek. Erre azt mondta terhes vagyok nem beteg. Ma éjszaka sincs itthon. Minden nap összeveszünk.
2014. febr. 26. 22:15
42/96 anonim válasza:
hát ennek nem tudom mi lesz a vége.. :/ sajnálom...
44/96 A kérdező kommentje:
Tegnap veszekedés mentes nap volt. Ma reggel összevesztünk.
2014. febr. 28. 13:33
47/96 A kérdező kommentje:
Mindig apróságon veszekszünk. Ma reggel nagyon rosszul voltam. Megkérdtem a páromat vigye ki a szemetet. Azt mondta ő TV-t akar nézni. Erre mondtam én is inkább pihennék, de meg kell csinálni a háztartási munkát. Fel volt háborodva, erre azt mondta a háztartás nem a férfiak dolga.
2014. febr. 28. 22:07
48/96 acelsziv válasza:
na és mindig ilyen volt, vagy csak mióta ez a baba -cirkusz elkezdődött?
49/96 A kérdező kommentje:
Azóta ilyen mióta terhes vagyok
2014. márc. 1. 11:02
50/96 acelsziv válasza:
Értelek. Nekem van egy olyan sanszom, hogy arra megy rá, hogy te dobd ki őt, így - szerinte - tiszta lelkiismerettel léphet le. Próbálj leülni és beszélni vele, hogy nem ok, amit csinál. Ő is akarta a gyereket, vállalja érte a felelősséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!