Mit csináljak, ha nem tudok pelenkát venni a kicsimnek, mert annyi pénzem sincs?
Gyonyoru vagy utolso elotti! Attol h penzt kuldtel vkinek meg emberileg egy nulaa maradtal. Az h en megmondtam h kuldok szivesen pelust de penzt nem. Ne kivangass ilyeneket. Segiteni segitek ahol tudok, de az h nem kockaztatom meg h kihasznaljanak anyagilag ne legyek mar mocsok, sz4r ember!!!!
Es igenis meggondolom h kinek mit adok es mennyit. Nem fordultam el tole teljesen. Nem bantottam egy budos szoval sem csak leirtam h miert nem kuldok penzt vadidegeneknek. En se zabalok aranyat, de ha erombol, anyagilag tudok egy kicsit is adni akkor adok szivesen. Egy ilyen ember mint te is amiket irtal borzalmas! Elsullyedhetnel szegyenedbe !!!
# 70/72
Ne ítélj, hogy ne ítéltess.
engem is az érdekelne, miért emelted ki a kérdést.
itt többen is azt írták, hogy küldtek pénzt/pelenkát. nem oldódott meg a probléma? vagy ennivalóra sincs pénzetek?
munkát/bölcsit közben kerestél?
Azért emeltem ki a kérdést, mert további segítséget kérek.
A pénzből tudtam venni egy nagyobb csomag pelust, ami nagyon jól jött, mindenki tudja, meddig elég.
Pelust senki sem küldött, csak ígérték.
Munkát folyamatosan keresek, sajnos nincs:( egyenlőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!