Érdemes pelenkát hirdetni az apródon?
Figyelt kérdés
A hèten költöztünk ùj hàzba. A règi bèrlök azt mondták hogy ha talàlunk valamit akkor nyugodtan dobjam ki. Találtam 2 csomag felbontatlan Libero pelenkát. Felhivtam a règi bèrlôt nem-e kell a pelenka azt mondtàk azt csinàlok vele amit szeretnék. Mègsem szeretném kidobni ôket. Szerintetek jó ötlet feltenni az apródra?2014. jan. 18. 18:53
1/3 anonim válasza:
én a vaterán adtam el a kinőtt méreteket, volt olyan, hogy drágábbért vitték el mint amennyiért vettem (igaz én kuponokkal). szerintem erre van igény, bár nem tudom, hogy az apród jó-e, esetleg a facebookon vannak anyukás csoportok vagy kerületes csoportok, ott probáld meg
2/3 anonim válasza:
Én apródon és jófogáson hirdettem kinőtt pelenkákat. Már nem emlékszem, hogy melyiken vitték el, de az egyik csomagot én is drágábban adtam el, mint vettem (kuponokkal). Egy próbát simán megér.
3/3 anonim válasza:
Szerintem tedd fel, veszteni nem vesztesz :) én például ma vettem így egy csomag bontatlan pelust :) sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!