Mit csináljak, ha nem tudok pelenkát venni a kicsimnek, mert annyi pénzem sincs?
Szia! Ha gondolod kuldok pelust postan. Irj privat uzenetet! Mi is ezt a meretet hasznaljuk. Nagyon szivesen segitek. Meg ha kamu is nem erdekel, pelenkaval nem sokra mesz csak ha a celra kered. Tenyleg nagyon szovesen segitek, barmikor kerulhetek ilyen helyzetbe es en is orulnek ha forditott esetben kisegitenenek.
Csak nem tudom aki se tanacsot, se segoteni nem tus nem is akar, minek irja alenezo, kioktato valaszat? Az ilyenek miatt nem mernek kerni azok akik tenyleg raszorulnak. Aki meg itt pattog, es nagy arca van gondolkodjon el h a fagyi is visszanyalhat. Neki h esne az a mondat h minek szultel? Sose tudhatod mikor ut be a sz...@r!!!
Esetleg itt is tudnak segíteni.
Utolsó- nagyon rendes vagy!!
Kérdező, tudtál pelenkát venni?
Borzasztóan naivak és jóhiszeműek vagytok!
Nekem egy autóra lenne szükségem, ha lenne, akkor nem kéne hajnalban a busszal hurcibálnom az álmos fázó kicsikéimet. A szívem szakad meg mikor sírdogálnak.
Nekem is utaltok?
Vagy ez nem olyan megható?
Kb pont annyit tudtok rólam, mint a kérdezőről.
22.13-nak
Igen én nagyon jóhiszemű és segítőkész vagyok és csak magamból indultam ki,ha nekem szükségem lenne....
Ha átvert minket a kérdező lelke raja... egyszer el kell majd neki ezzel is számolnia.
Segíteni akartam,mert úgy éreztem... remélem ,hogy jó helyre kerül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!