Mit csináljak, ha nem tudok pelenkát venni a kicsimnek, mert annyi pénzem sincs?
segítséget vártam...
sajnálom, hogy kamuszagú.
sajnos ez a valóság, nem találtam ki.
kevés a jövedelmünk, nehezen élünk.
mivel 13.-a van, tehát pár napja volt gyes+családi, így azt tudom tanácsolni, hogy keresd fel a hozzátok tartozó bölcsit és menj vissza/el dolgozni.
azt írod most rosszul megy, szóval akkor gondolom nem csak ezt a hónapot kéne megoldani. pedig akkor hiába ad innen bárki pár darabot, 2 hét múlva megint ugyan itt fogsz állni.
esetleg míg találsz állást, add el a neten a nem használt játékokat, ruhákat, tárgyakat, lehet arra a 2-3 hétre az is megteszi
Szia!
Én is küldhetek pár darabot ,mert mi is 4-est használunk,ha küldesz egy címet.
Ha 20 hónapos, és tényleg ennyire nehéz az anyagi helyzetetek, akkor pláne a textilpelenka a megoldás, nem kell venni, biztos van otthon jópár darab.
Illetve kérjetek kölcsön pénzt a családtól. Biztos van olyan, aki tud adni.
Ne itt várj idegenektől, információkat csepegtetve, privátba válaszolva, hátha megszán alapon.
Minden hónapban van olyan, aki ezt csinálja, én is belefutottam már ilyenbe, már majdnem küldtem is csomagot, amikor rákerestem facebook-on, hát, meglepődtem, mikor a fényképeit néztem...
Én elhiszem, hogy sok a csaló, nemcsak a neten, az életben is. sajnos.
Amúgy én nem vagyok facebookon, mert nem érdekel, inkább a gyerekemmel foglalkozom.
Szia!
Mi is 4-es pelust használunk.Szivesen küldök neked pár csomaggal.Vagy utalok pénzt,ha privátba megadsz egy bankszámlaszámot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!