Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van olyan anyuka az itt...

Van olyan anyuka az itt válaszolók között, aki nagyon nem szimpatikus nektek, esetleg egyenesen utáljátok? Pl. nem válaszoltok kérdéseire, ha válaszol valahová, inkább oda már mem is írsz.

Figyelt kérdés
2013. aug. 1. 11:26
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok és még onnan is maradt meg mert druszák vagyunk :D :D :D
2013. aug. 2. 13:29
 32/34 anonim ***** válasza:
Fintor Zsófiára emlékszem én is, de csak annyi maradt meg, hogy volt 1-2 vicces válasza, ami tetszett. De nem tudnám megmondani, mik voltak ezek. :)
2013. aug. 2. 13:51
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
a kórházasra én is emlékszem, de azért váltott, mert a dokija átment. én gyakran találkozom a válaszaival, nagyon szimpi, facen is ismerősöknek lettünk ;)
2013. aug. 3. 21:30
 34/34 anonim ***** válasza:

a 6-os válaszoló is leírta a tutit amúgy :) Ezen már én is gondolkoztam el h biztos volt olyan akivel egy kérdésnél totálisan összeszólalkoztunk aztán meg lehet máshol nagyon nagy egyetértésben csevegtünk :)

Am tényleg a doki miatt váltott most már emlékszem. :)

30-as válaszoló voltam :)

2013. aug. 3. 22:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!