Mit válaszoltok arra a kérdésre, hogy mikor lesz baba?
Szerintem meg ilyenkor a legrosszabb hazudni.
Egyszerüen hogy rajta vagytok a témán és késsz.
A baj az hogy ha nem jön össze évekig már hallottam olyat hogy AAA mi nem is akarunk gyereket, meg majd meg ilyenek... majd átlépték a 30-t majd a 35-t és egyszer csak kiborult hogy évek óta nem jön a a várt baba és eddig csak hazudtak.
Egyszerüen annyit hogy rajta vagytok az ügyön és várjátok ti is a babát. mi másfél évet próbálkoztunk. mindenkinek azt mondtuk, hogy már akarunk gyereket. egyedül férjem volt fura mert ö mindig téritett anyósomék elött, és pont abban a hónapban kérdezte meg anyósom hogy kell-e fogamzásgátlót irattni (nödoki mellett aszisztens)mikor terhes lettem. A férjem azt mondta (még nem tudtuk hogy terhes vagyok) hogy áh nem én a saját dokimmal elintézem), majd 2 hét után bejelentettük, hogy terhes vagyok. anyósék meg örültek nagyon.
Mi mikor megszületik az 1. kicsink akkor leszünk "majdnem" 4,5 éve házasok. Minket is folyton nyüstöltek a témával az ismerősök. Én általában mindig azt mondtam, hogy majd eljön az Ő ideje is. Ami késik, nem múlik. Meg ilyesmiket, mondjuk mi sokáig nem is próbálkoztunk, mert nem álltunk úgy. Pedig már mind a ketten nagyon szerettünk volna egy kisbabát. De amikor végre belevághattunk, egész hamar össze is jött a kis drága: 4 hónap telt el.
Szerintem valami hasonlóval te is át tudod hidalni ezt az időszakot. Sok sikert!
Legjobb azt mondani, hogy: "majd ha jönni akar".
Nekünk évekbe tellt, mire sikerült, amikor apósom már halálra kínzott minket a kérdéseivel, megmondtam neki, hogy problémák vannak, onnantól kezdve csöndben volt.
Nálunk is évekbe telt.
Én azt mondtam, hogy még élvezzük a kettesben létet. És kész. Senkinek semmi köze hozzá, hogy próbálkoztok-e már vagy sem.
Nekem nem jött az a szó a számra, hogy "próbálkozunk", mert az olyan, mintha beavattam volna az embereket abba, hogy esténként dugunk mint a nyulak, hogy legyen gyerek.
Nálunk sok év házasság után született meg a baba. Hihetetlen, mit "szekált" mindenki. Már nagyon idegesített. Amikor kivizsgálások után kiderült, hogy mindkettőnkkel gondok vannak, még jobban utáltam, ha kérdezik, s volt, hogy gorombán válaszoltam. SEMMI KÖZÜK HOZZÁ! Udavriasságból meg ne kérdezzenek ilyet!... Maradjunk az időjárásnál...
Ha majd, meg lesz nálatok is a baba, akkor jön a következő kérdés: "Mikor jön a kistesó?"
Ha van már 2 gyerek és 'netalántán' jönne a harmadik: "És biztos bevállaljátok?" "Minek 3. gyerek"
Születés után: "Tudod szoptatni?" (Mintha az anyák többsége nem azon volna)
De ha 1 év után is szoptatod még: "Jézusom, ősanya." "Ekkora gyereket már nem kell szoptatni"
Stb. Stb.
Az embereknek minid megvannak ezek - az abszolút magánügyet érintő - kérdései.
Sajnos, fel kell készülnünk a válaszokkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!