6hét+4napos kismama vagyok. Tegnap délután óta barnázgatok, kaptam rá Utrogestant. Ma voltam uh-n, a pici él és van szívhangja. Aki így járt annak megmaradt a baba? Meddig tarthat ez? Meg vagyok ijedve! Köszi, ha válaszoltok!
Pihenés, azonnal, azzal nem foghatsz mellé. Séta is csak módjával és ha nem megterhelően meleg az idő.
2-3 napig belefér, pláne, ha gyógyszert szedsz el kell múlnia. Fájdalom, nagyobb mennyiség, élénk pirossá válás esetén azonnal ülj taxiba és irány a kórház/doki. Pici szúró fájdalom ha nem rendszeres és folyamatos még oké lehet a vetélés az kb. olyan erős, hogy az ember lánya lefekszik és a falat kaparja, de neked ilyen úgysem lesz, mert tudod, hogy nem szabad stresszelned sem magadat, szóval ne is olvass tovább, küldj szép gondolatokat a pocaklakódnak és mosolyogj sokat ! :)
Boldog babavárást !
NE légy ideges, mint azt már más is írta, próbálj megnyugodni és csak pozitívan gondolni a babukára!
Ő maradni akar, hisz már a kis szive is beindult!!!
PIHI, NO SEX és nyugalom!!!!! Írj majd, hogy hogy vagy :)
Nekem ugyanez volt,kb 7-13 hét között.Pihiztem,utrogestan,ló adag Magnézium,no szex.
Most 34 hetes vagyok,teljesen probléma mentesen!(kip-kop)
Nyugi,Ő veletek marad!
Boldog Babavárást!
34hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!