Mi lehet ez? A medence csontom felett, oldalt többször belenyilal délután óta. Kissé szorulásom van, lehet hogy amiatt van? Ugye nem a baba van rosszul? 13 hetes vagyok
Szerintem a babával minden oké.Lehet hogy felfáztál, vagy nem úgy feküdtél az éjjel, és ezért fájdogál, nyilal!A székrekedéstől is lehet, igaz nekem is állandóan az van mióta kismama vagyok, de még ott soha nem éreztem!
Szép babavárást!
10hetes kismama!
Nekem 8-9 hetesen februárban egy szombattól egyfolytában szurkálgatott oldalt a hasamba. Aztán előjött az az érzés, mint amikor székrekedésed van, de nem bírsz menni, és úgy feszít vagy mit csinál. Kedden mentem dokihoz a 9 hetes UH-ra, és már nem volt szívhangja. Azt mondta, 2-3 napja történhetett. Tehát az az érzés valószínűleg előjel volt. Amúgy előtte sosem éreztem ilyet, viszont valóban ritkábban mentem wc-zni amióta az elevitet szedtem (vas miatt). Most már csak felet szedek, és újra 5-6 heteske vagyok. Nagyon figyelek magamra, meg a tüneteimre.
Amúgy nagyon sok vetélés felfázásból adódó gyulladástól van, érdemes erre vigyázni, figyelni, és elmenni dokihoz gyógysziért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!