A medence fekvésű babánál Ti hol éreztétek a mozgását?
Figyelt kérdés
33. hétben vagyok és még nem fordult be a babám.
Én szinte mindig a két oldalamon érzem a mozgását, mintha keresztben feküdne!
2011. okt. 28. 09:56
1/3 anonim válasza:
Nekem már befordult, mondjuk van még esélye hogy másfele fordul, de kb 4 hete befészkelt.
Én a lábát a gyomromnál-bordáimnál érzem, a fejét meg a kezeit lent egészen a szeméremcsontomnál, a hasam aljánál.
2/3 anonim válasza:
Medencefekvésű kisfiam mozgását mindig a húgyhólyagomnál éreztem, majd' bepisiltem, mikor rugdosott, pedig nem volt erős mozgású.
Ikertestvére harántfekvésű volt, s hozzád hasonlóan őt én is oldalabbra éreztem (ha nem is kimondottan az oldalaimon), az ő mozgása érezhetőbb és egyértelműbb volt.
Drukkolok, hogy beforduljon a picid!
Az enyémek kb. 31-32 hetesen "beragadtak".
3/3 anonim válasza:
Hú, drukkolok, hogy beforduljon, az enyém is sokáig váratott ezzel. Addig csak két oldalt, a bordáimnál éreztem, most meg mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!