18 hetes terhes vagyok, elég keveset tudok enni van, hogy délután jut eszembe hogy még nem is ettem. De a baba ilyenkor jut azért tápanyaghoz?
nem éhezem ha éhes leszek akkor eszem, de a másféléves lányommal vagyok itthon teljesen lefoglal...
elfeledkezem magamról, pedig nem kénbe tudom, eddig rendesen nőtt a pici, remélem nem lesz gond, amugy nem vagyok egy soványság, tehát van honnan elvegyen a pici, igaz?
nekem egy 15hónapos fiam van,aki nem hagy sokszor enni.bár én figyelek,hogy mindhárman együnk!
nálam jelez a pocaklakó,ha nagyon éhes-émelygés lesz úrrá rajtam.ilyenkor ha csak pár falatot is,de enni kell.
amúgy elvileg a tartalékokból lakmározik.
De sokat ne éheztesd :-)
szedek vasat, folsavat, magnéziumot a dokim ezeket javasolta a terhesvitamint nem.
viszont azért eszem gyümölcsöt inkább narancsot, de az is gyümölcs, köszönöm a válaszaitokat
ha nem is eszel sokat, de legalabb igyal bosegesen, az nagyon fontos!
en a helyedben azert jobban odafigyelnek a rendszeres taplalkozasra, mert a baba toled vonja el, ami neki kell es a te szervezeted fog legyengulni.
iktass be valami kotelezo napirendet!
boldog babavarast! 33+2km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!