Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van olyan anyuka az itt...

Van olyan anyuka az itt válaszolók között, aki nagyon nem szimpatikus nektek, esetleg egyenesen utáljátok? Pl. nem válaszoltok kérdéseire, ha válaszol valahová, inkább oda már mem is írsz.

Figyelt kérdés
2013. aug. 1. 11:26
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
Konkrétan nincs, van 1-2 válasz néha, ami nagyon nem szimpi, de ezek legtöbbször név nélkül vannak. Neked van ilyen?
2013. aug. 1. 11:30
 2/34 anonim ***** válasza:
Én azt sosem nézem, hogy más mit válaszol. Persze elolvasom, de attól függetlenül ha tudok, segítek, leírom a saját tapasztalatomat. Az pedig hogy válaszolok vagy sem, nem kérdező-, hanem kérdés függő.
2013. aug. 1. 11:30
 3/34 anonim ***** válasza:
nincs ilyen
2013. aug. 1. 11:31
 4/34 A kérdező kommentje:

nekem sincs, sőt, inkább vannak válaszolók, akikkel szimpatizálok, tudom már hány gyereke van, milyen idősek, esetleg nevüket, kb. hol élnek város szinten, ill. kb. emlékszem milyen problémáik vetődtek fel a gyerekek körül. nekem tetszik, h. így "ismerhetek " valakit.

csak sokszor láttam már, h. a névvel írókat kipécézik, pont azért, mert előző kérdése,válasza alapján már vannak előítéleteik róluk.

2013. aug. 1. 11:36
 5/34 anonim ***** válasza:
100%

Pont azért csinálják mert ő névvel ír. A legjava a válaszadóknak névtelen és nem tudnak biztosra menni h a következő válasz is az övé-e. Ezért nem piszkálják. De ha tudnák h az is ő volt akit előtte lehurrogtak biztosan kapná utána is a sok "kedvességet" attól függetlenül h most teljesen értelmes, hasznos választ adott. Ezért jobb a névtelenség mert nincs meg a címkézés a továbbiakban. Viszont privátban lehet jókat beszélgetni. :)

Kérdésre válaszolva. Nincs olyan ember amiről beszélsz. Viszont nekem is vannak olyan válaszok néha h azt gondolom minek is olvastam el :D De biztos volt már más pl így az én válaszommal :D

2013. aug. 1. 11:49
 6/34 anonim ***** válasza:
100%

Én azt bírom ebben az oldalban, hogy az embernek fogalma sincs, hogy kinek válaszol (hacsak nem névvel ír az illető, de az elég ritka szerintem).

Lehet, hogy az egyik kérdésnél valakivel halálosan összeszólalkozol, egy másiknál meg totális egyetértésben beszélgettek, és fogalma sincs róla egyiknek sem, hogy ugyanazzal a személlyel cseveg kedélyesen, akinek az előbb még kitépte volna a haját :).

2013. aug. 1. 11:51
 7/34 anonim ***** válasza:
87%
Van egy gyakran unatkozó apuka, attól a frász tör ki. Baromi hosszú eszmefuttatásai vannak, nagyon okosnak képzeli magát, és rettentően tudja osztani az észt. Névvel szerepel, ezért, ha valahol meglátom, nem is olvasok bele....olyan lekezelő....
2013. aug. 1. 11:55
 8/34 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen konkrétan nincs, csak azt nem szeretem mikor valakivel lekezelően bánnak csak mert más véleményen van.
2013. aug. 1. 11:57
 9/34 A kérdező kommentje:
7-es! akiről írsz, miatta IS fogalmazódott meg bennem a kérdés. sokszor támadják, mert szélsőségesebb a véleménye . persze nem ondom, h. mindig egyet értek vele, csak zavar ez a diszkrimináció azokkal szemben, akik névvel írnak. én nekik valahogy mindig nagyobb bizalmat szavazok :)
2013. aug. 1. 12:08
 10/34 anonim ***** válasza:
100%

7. vok.

Engem nem zavar a névvel, név nélkül írás. De ez a fazon....nem csak az oldalas eszmefuttatásai, mert legfeljebb az ember nem olvassa el. De válaszolt már az én kérdésemre is olyan lekezelően, hogy csak lestem, tán még bocsánatot is kellett volna kérnem, hogy élek...

2013. aug. 1. 12:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!