önmagában a gyerekek száma nem kelt sem szimpátiát, sem ellenszenvet bennem. max az, ahogy élnek, ahogy nevelik őket
2013. jún. 10. 18:21
2/16 anonim válasza:
Nekem tök mindegy, hogy hány gyereke van, nem ez számít. Ha normális, ha van akárhány gyereke és azokat szépen neveli az rendben van.
2013. jún. 10. 18:22
3/16 anonim válasza:
Miért, mi a gond a 3 gyerekesekkel? Szerintem nincs ezzel semmi gond. Nekem 2 kisgyerekem van, szerettem volna harmadikat, de szerintem az anyagiak miatt sajnos nem fogok vállalni.
Sógornőmnek viszont 3 gyereke van, sógoromnak pedig 4 gyereke van, megvan mindenük, nem élnek nagy lábon, de nem is nélkülöznek!
2013. jún. 10. 18:23
4/16 anonim válasza:
Nem a gyerekszámtól függ a szimpátia, hanem a viselkedéstől.
2013. jún. 10. 18:25
5/16 anonim válasza:
4-es vagyok: bár ha mondjuk 3 férfitól van 3 gyereke 25 éves korára, akkor valóban nem szimpatikus, ismeretlenül is.
2013. jún. 10. 18:25
6/16 anonim válasza:
Szerintem senkinek semmi köze nincs ahhoz, ki hány gyereket nevel, mennyivel érzi magát, illetve a családot teljesnek.
2013. jún. 10. 18:26
7/16 anonim válasza:
Önmagában nem érdekel kinek hány gyereke van. Egyéb tényezők teszik az illetőt számomra nem szimpivé, de ez a gyerekei számától független.
2013. jún. 10. 18:26
8/16 anonim válasza:
Abból a szempontból igen, ha arra gondolok, hogy milyen komoly problémák fognak származni a társadalom elöregedéséből. Ezért szerintem fontos, hogy aki tud, legalább két gyereket vállaljon, vagy hármat (kompenzálandó, ha valakinek nem lehet gyereke). Családi pótlék ide vagy oda, három gyerek akkor is nagy költség, és szép attól, aki erre költi (hiszen abból a pénzből minden évben mehetne mondjuk Görögországba nyaralni inkább).
2013. jún. 10. 18:34
9/16 anonim válasza:
Számomra nem a gyerekek száma alapozza meg a szimpátiát, hanem az illető viselkedése, majd annak utána a személyisége. Természetesen, pártolom a családalapítás gondolatát, és számomra kedves gondolat, hogy nekünk is legyen majd több gyerkőcünk (azonban elsősorban az első babánk szülessen meg rendben, augusztusban :)), és örülök, ha valakit babát/babákat vár, vállal, de ez alapján a Föld teljes felnőttlakosságának közel 80-90%-ával szimpatizálhatnék, mert legalább 1 gyermeket vállal. Ugye érted, kedves Kérdező, hogy ez így nem túl kevés ahhoz, hogy valaki szimpatikus legyen. (Ahogy nekem nem elég indok sem a 3 gyerek, hogy valaki unszimpatikus legyen.)
30 hkm
2013. jún. 10. 18:37
10/16 anonim válasza:
Nekem nem ez számít, ismerek olyat akinek egy is meghaladja képességeit, meg többgyerekeseket, akik szépen nevelik őket. Több olyat ismerek, akinek 3 van, általában szimpatikus. Én is szeretnék még egyet, most 2 van, de nem lesz harmadik sajnos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!