Neked szimpatikus ha valaki 3 gyerekes?
Ahogy már előttem írták, egy ember felé nem attól függ a szimpátiám, hány gyereke van, azonban egyetértek a kérdezővel, az ismerőseim körében én is jobbára azt látom, hogy 3+ gyereknél már teljesen szét vannak esve a nők. Ami, lássuk be, érhető.
De ismerek ellenpéldát is, aki szuperul szervez, élvezi, látszik rajta, hogy úrrá tud lenni a káoszon. Szóval szerintem a lényeg az, hogy mindenkinek helyesen kell(ene) felmérnie, mire (hány gyerek felnevelésére) képes.
Mert az nekem sem szimpatikus, ha valaki sorra szüli a gyerekeket, majd szenved tőlük. (Persze, persze, nyilván mindenkinek vannak rossz napjai, nem arra gondolok, hogy folyton angyali mosollyal kéne terelgetni a kis ördögfiókákat, hanem arra, aki láthatóan teljesen leamortizálódik az általa vállalt szitu miatt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!