Kismamák és anyukák! A gyereknevelés kategórián kivül válaszoltok valamire, akkor miért írjátok oda legalul, hogy hány hetes terhesek vagytok ill. hány hónapos/éves gyereketek van?
Pl. Szórakozás kategóra -
Mi a kedvenc filmed?
P.S. I love you, egy 3hónapos kislány anyukája
Vagy
Ételek, italok
Kedvenc fagyitok?
A csoki. 27 hkm.
Mire jó ez? Semmi köze a kérdésnek vagy a válasznak, hogy van gyereke vagy mennyi idős. Nem értem meg ezt soha...
Jó neked, hogy enyire unatkozol! Nekem ezek fel sem tünnek! :-)
Sztem. mindenki azt ír amit akar és senkinek semmi köze hozá!
Biztos megvan az okod rá h zavar, de sztem ezel kapcsolatban magadba keresd a hibát!
Szia!
Érdekes kérdés...én mondjuk pont az vagyok, aki nem szokott ilyesmit odaírni. De szerintem tényleg "büszkeségből" lehet, ahogy írta az egyik válaszoló. Azért gondolom, mert én nem vagyok egy kitárulkozó típus, nem szoktam sehol megosztani a magánéletem részleteit sem, pl. nem teszek pocakfotókat a netre, stb. Feltételezem, hogy aki igen, az lehet olyan, aki odaírja ezeket is. Aztán lehet megszokás is, a gyerek-kategóriákban megszokta, és fel se tűnik neki. Igen, tényleg fura kicsit, de engem nem zavar. És amit írtam, csak feltételezés persze :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!