Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a velemenyetek? (vegig...

Mi a velemenyetek? (vegig naplot vezettem, ezert mindenre emlekszem)

Figyelt kérdés
Ezer eve nem irtam magyarul, csak beszeltem, telefonon a szuleimmel. Nem tudom mi vezerelt erre az oldalra, de mivel az egesz weblapnak lenyege, hogy irhatok, amit soha mashova nem irnek. Es most lehet hogy sokan nem hisznek nekem, de ez az igazsag. 12 evesen koltoztem Americaba a csaladommal, tehat mar vegig itt jartam gimibe, es mindigis egy dologra keszultem: ujsagiro akartam lenni. de ezt kesobb. szoval vegig joban voltam egy lannyal, Ericaval, aki a legjobb baratnom lett, de egy kicsit szeleburdi volt, nem gondolozott mielott cselekedett, igy tortent hogy teherbe esett, tizedikben, epphogy 16 evesen. Az egesz a 8. honap feleben derult ki, es kepzelhetitek mennyire meglepodtem, amikor odajott hozzam hogy "Carol, azt hiszem terhes vagyok". Nem akadtam ki, hanem megkezdeztem, hogyan lehet ez, meg kivel volt utoljara. Megmondta, es elrohantunk a korhazba es kertunk egy terhessegi tesztet, de lehurrogtak, mert ok vakon is lattak volna, hogy mar a gyerek nemet is meg lehet allapitani. Erica nagyon kiborult, mert amikorra betudtak a teherbesest, tobb fiuval is volt szoval meg azt sem tudtuk ki az apa, mert volt akire nem is emlekezett tisztan, meg nagyon felt elmondani az anyukajanak, de persze kiderult, a korhazbol hivtak fel a hozzatartozoit. Akik persze teljesen beduhodtek, es kidobtak otthonrol, ezert masfel honapig nalunk lakott ( a szuleim nem eppen rugalmasak, de megijedtek, hogy esetleg velem is ez tortenhet, ezert beleegyeztek, mintsem hagyjanak sodrodni az arral.) aztan 2 hettel a tervezett idopont elott rosszul lett, es bevittuk a korhazba, en a szuleim amig a hugom vigyazott az ocseimre. Eletem legroszabb napja volt. Erica nem kert nyugtatot, mondvan lesz ami lesz, pedig felkinaltak, mert a fiatalokat megviseli a dolog. Kerte hogy menjek be vle a korterembe, es.. nem reszletezem, de nagyon rosszul lett. megigertette velem, hogy a lanya az en lanyom lesz, es soha nem tudhat rola(marmint Ericarol) , es.. meghalt. igy, tiz ev utan is nehez kimondani vagy leirni, konnyek nelkul lehetetlen. egyszeruen nem hittem el hogy nincs tobbe az a lany, aki mindent tudott rolam, es aki allandoan piszkalt hogy elvezzem ki amig fiatal vagyok. De.. ugy lett ahogy szerette volna. Lora (a kislany) most lesz 11 eves, Anyanak szolit, es ezalltal megjobban szeretem ot, szinte o a mindenem. a lanyom. Egy valosagos angyal, jo tanulo, egy fogalmazasban rolam irt mint peldakepe, es komoly, viszont mindenben benne van. peldaul minden penteken pizzat rendelunk, amibol ha neha megkivanjuk a pizzat oizzahet is lehet de utanna altalaban 1 het kimaraad. es most ne mondjatok, hogy felelotlen szulo vagyok, de meg lehet oldani mindent veszekedes nelkul, en es a szuleim azon is osszevesztunk, ki viszi ki a szemetet. de ahol lakunk (bethany, ct, us) mindenki nagyon barartsagos, ugy kepzeljetek el hogy az 5000 lakosbol kb. 4500 imad minket a tobbiek szimplan szeretnek :)Szoval vegul jo eletem lett, a Yale University-n diplomaztam. angolbol es ujsagirasbol, es a New York Times-nak irok cikkeket, meg vallalatoknak besegitek ha kell. Szoval.. Bocsanat, ha nem ertetek, nagyon ritkan beszelek magyarul, Lora is csak angolul tud, szoval.. ha nem ertitek amit akartam mondani, sajnalom. Nem tudom hogyan beszelnek mostanaban magyarorszagon az emberek, mert 3-4 ev ezelott jartam ott utolojara, mindenesetre regen egy konyvemet is kiadtak otthon, amikor meg iro akartam lenni. :D.. Szoval ki hogy gondol eletem alakulasarol meg az egeszrol? Puszi, Carol

2012. okt. 12. 13:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy bevállaltad a Lorát. Igazából nem értem, hogy miért írtad ki ezt a kérdést(feltéve, ha igaz). Ha megvan naplóba a sztori akkor ad ki könyvbe is.
2012. okt. 12. 14:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Azt hiszem nem erted a helyzetet. Nem fogok semmit kiadni konyvben, ujsagiro vagyok. Masreszt megvan naploban... hat persze, viszont a fogalmazasa szornyu, kesze-kusza es szetazott a konnyeimtol. Persze valamilyen szinten jo igy masokkal megosztani nevtelenul, de szemtol szembe senkinek nem beszelek errol.. Persze hogy igaz, maskulonben miert mondanam? En nem magyarorszagon nottem fel, es itt megtanitjak az embereknek, hogy ne mondjanak olyat aminek legalabb valosagalapja sincs. Americaban mindenki kedves mindenkivel, es senki nem hazudik. Persze itt is van "megette a kutya a hazi feladatot" de felnottek nem hazudnak. Mint ahogy en sem. En is orulok, hogy bevallaltam Lorat. Egyreszt mert nem volt mit tennem. En voltam az egyetlen aki mellette allt. Masreszt mert.. Igazabol nem tudom miert, csak ereztem hogy ez a helyes, es eletem legjobb dontese volt. Van egy lanyom, es szorakozok jot az embereken akik a hatam mogott a botranyos viselkedesemrol targyalnak.
2012. okt. 13. 02:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Oké.:)) Úgy ennyit tudok hozzáfűzni. Örülök, hogy boldog vagy, de (nem bántásból), de nem igazán értem miért írtad ide ki ezt a kérdést.
2012. nov. 18. 15:39
 4/4 anonim ***** válasza:
(Ja, és magyarul Amerika. K-val.)
2012. nov. 18. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!