Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Noé névről mi a véleményetek?

Noé névről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Jól tudom, hogy anyakönyveztethető, ugye? Nem túl különc ez a név?

2012. okt. 1. 19:14
 1/7 anonim ***** válasza:
ez gondolom fiú név.nekem nagyon gáz
2012. okt. 1. 19:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát, nekem nem tetszik, akkor már inkább a Noel.
2012. okt. 1. 19:53
 3/7 anonim ***** válasza:
48%
Nekem nagyon tetszik azóta, hogy azt álmodtam születik még egy kisfiam és így neveztem el álmomban. (nem tudom miért) Reggel pedig ahogy "ízlelgettem" a nevet, egyre jobban megtetszett. Hasonló hangzásban, még a Noel is tetszik. :)
2012. okt. 1. 22:33
 4/7 anonim ***** válasza:

Anyakönyvezhető.

Ritkaságszámba megy ez a név, az biztos, de ha valaki ismeri a Bibliát, akkor jól ismeri a történetét (Noé bárkája). Szerintem nem különc név, inkább érdekes.

Mondjuk annyira nem tartom férfias névnek.

Ha ehhez ragaszkodtok, én megfontolnám esetleg egy kevésbé ritka, de ugyancsak rövidebb 2. név adását is (Dávid, Áron vagy ilyesmit, esetleg lehetne az is bibliai név mellé).

2012. okt. 1. 23:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon szép név, szebb mint a Noel. Ha jól emlékszem volt itt egy anyuka aki Noelt akart, de végül Noé lett a fia.
2012. okt. 2. 12:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Várom a magyarázatot miért kellet CSAK engem lepontozni. MI volt ilyen megbotránkoztató a válaszomban?

Bár választ hiába várok, senkiben nincs annyi, hogy válaszoljon rá...

2012. okt. 2. 13:12
 7/7 anonim ***** válasza:

Anyakönyvezhető, nem túl gyakori, de mindenki által ismert név. Nekem először fura volt, mikor az ismeretségben lett egy Noé baba, de nekem a Noelnél jobban tetszik.

Szerintem nem rossz választás, ha nektek tetszik, megy a vezetéknévhez, és egy ritkább nevet szeretnétek adni.

2012. okt. 2. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!