Mi jut eszedbe a Vivien névről? Adnád a lányodnak?
könnyed, finom név, szép. Tavaszi fuvallat, lágy légmozgás jut róla eszembe.
Nem adnám a lányomnak, egyrészt nem lenne szép a családnevünkkel, másrészt minden pozitívuma ellenére valahogy nem passzol a stílusunkhoz.
Ha tetszik neked ez a név, ne foglakozz mások véleményével. Az én környezetemben pl. egy gyereket sem hívnak így.
Az Ő korosztályuk azt sem fogja tudni mi az a Micsoda nő. Egyébként a filmben Vivien egy pozitív szereplő, soha nem az jut róla eszembe, hogy prosti. (bár az)
Szeritem egyébként szép név.
Szerintem szép név.
És úgy gondolom hogy legalább annyi Anna, Hanna, Dorka, Panka, stb. van az országban mint Vivien. Ezek is ugyanolyan tömegnevek és mégis nagyon sokan szeretik őket. A kisebbség meg mint tudjuk előszeretettel használja az éppen divatos neveket, ez ellen nem lehet mit tenni, mert úgysem tudsz olyan nevet adni, amit ne használna legalább egy. Az én lányomnak is divatos neve van, ehhez képest az ovodájában alig van ilyen nevű gyerek, sőt nálunk is az ovonő mondta, hogy 20 éves pályafutása alatt ő az első ilyen nevű gyereke.
Még annyi, hogy a Vivien szerintem úgy 15 éve volt nagyon menő, akkor kapta minden második kislány ezt a nevet. Ma már egy kicsit lecsengett, ezért is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!