18 évesen te mit engedsz/engednél meg a lányodnak?
Nem hiszem, hogy tőlem függne, hogy mennyire önállósodik. Azt meg pláne nem hiszem, hogy egy 18 éves, elvileg felnőtt embernek egy szülő bármit meg tudna tiltani. Szóval az engedem/nem engedem nem játszik.
Kb. semennyire nem szólnék a dolgaiba. Elmondanám a véleményem (ha kérdezi) aztán hagynám, hogy tegye amit akar. Főleg, ha felelősségteljes. Max. annyit hozzátennék, hogy ha balul üt ki a dolog, akkor nekem utána ne rinyáljon.
Nem tudom...
18 évesen még nem lenne lányom!
Viccet félretéve, ez a kérdés eléggé le van egyszerűsítve.
Ha felsorolnám, hogy mit engednék meg neki, valószínűleg kitiltanának az oldalról, mert lefoglalom a szervert.
Mond el konkrétan, mire gondolsz és utána el lehet dönteni, hogy "azt" meg lehet-e engedni egy 18 évesnek.
Bár mint tudjuk, a kérdés költői, hiszen 18 évesen felnőtt és tkp. azt csinál amit akar!
Semmi konkrét dolog nincs:)
Már elmúltam 18,a szüleimmel élek még,és sokszor beleszólnak a dolgaimba,de ha úgy vesszük jogosan,mert az ő kenyerüket eszem,velük élek egy fedél alatt,csak mégis zavar,hogy pl.van amikor nem engednek el bulizni,ha meg elmegyek,vita lesz belőle.
18 évesen nagykorú, ő dönt az életéről. Nincs mit megengedni, vagy megtiltani neki.
Reménykedek, hogy addig úgy neveltem, hogy nagy zűrbe nem kerülés meggondolja mit tesz. De már nem szólok bele az életébe.
Ne haragudj, de te vagy a butus, amiért engeded:)
Mi az, hogy nem engednek? Mit tudnak csinálni, odakötöznek az ágyhoz, vagy megvernek ha elmész?
18 évesen már egyetemista voltam.
De mivel anyám próbáltfolyamatsan beleszólni mindenembe,diákmeló,aztán sziasztok,nekem ne mondják meg mikor kivel mit csinálok.
végigmelóztam az 5 évet,lediplomáztam,jó melóm van,stb stb...de még ma is beleszólnának ha tudnának,szerencsére messze lakom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!