18 évesen te mit engedsz/engednél meg a lányodnak?
Figyelt kérdés
Mennyire hagynád önállósodni?Mennyire szólnál bele a dolgaiba?Felelősségteljes lányról van szó,még tanul,de dolgozik mellette.2012. márc. 25. 16:06
11/14 A kérdező kommentje:
Nem tiltanak,csak szerintük sok,ha minden hétvégén elmegyek vhová,és reggel jövök haza.Nem csinálok hülyeséget(már nem:D)de nekem szükségem van rá,csak így tudom levezetni az egész héten összegyűlt feszültséget.
2012. márc. 25. 16:28
12/14 anonim válasza:
még nincs gyerekem, nem mostanában voltam 18 és nem is a fővárosban (az is számít, h hol él az a tini). engem nem tiltottak. csak szólnom kellett, h elmegyek, el kellett mondanom részletesen, hogy hol leszek és kikkel és kb mikor érek haza. elengedtek, pedig akkor még nem volt elterjedt a mobil, nekem sem és egyetlen barátomnak sem volt, nem lehetett csak úgy utánunk telefonálgatni. de felelősségteljes voltam és megbíztak bennem, amivel sosem éltem vissza. jól tanultam, (koromhoz képest :)) normálisan viselkedtem, soha nem talajrészegen kerültem elő. ha ilyesmi a hozzáállásod neked is, akkor nem kellene tiltani téged. én sem fogm az enyémet. voltak barátaink, akiket korlátoztak, mégis mindenben részt vettek, mindenhol ott voltak velünk. a különbség, h míg rólam tudták otthon, h hol vagyok, ezek a lányok kiszúrták a szülők szemét egy "lemegyek a parkba matekozni, mert a friss levegőn jobban fog az agyam" típusú hazugsággal. közben meg még csak nem is maradtunk a városban. előbb-utóbb úgyis el kell engedniük a kezed, ha mondjuk másik városba mész egyetemre és kollégista leszel. jobb ezt fokozatosan csinálni.
13/14 anonim válasza:
Nem tiltanak semmit. Mondjuk nem is nagyon kéne, mert nem vagyok az a züllős, bulizós lány.
14/14 anonim válasza:
Annyi, hogy szálljon be a közös munkába, pl. takarítson, ha a családi házban akar lakni. Ha dolgozik, akkor azért szálljon be valamennyire a közös kiadásokba. Viselkedjen normális otthon, ne hozzon haza senkit úgy, hogy én tartsam el stb. De úgy tiltani nem nagyon tiltanék semmit, ilyenkor már a maga ura. Ha minden hétvégén bulizni akar, akkor bulizzon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!