Lányodnak meg engednéd hogy ajak piercinget csináltasson? (bővebben lent)
Először is,bocsánat a rossz kategóriáért.
Pár éve jött hogy szeretnék nyelv piercing, arról sikeresen lebeszéltek de 1 éve foglalkoztat a gondolat hogy ajak piercing kell (szeretnék), mint szülő megengednéd a lányodnak?:)
És alapból mi a vélemény a piercingekről?
Azért egy képet linkelek, nem kell túúl vadra gondolni:
Igen 18 elmúltával elég sok mindent lehet, köszönöm
nem igazán, ha 18 felett lessz a saját pénzén megveheti de én ellene vagyok. Bármilyen extravagáns tetkó, piercing, vadabb haj a munkában elhelyezkedést nehezítheti majd neki. Nem véletlenül, aki közszférában dolgozik s megjelenésével
a céget is képviseli annak nem szeretnek ilyeneket látni a testén. Most akkor vagy olyan szakmát választ ahol nem számít vagy lemond erőle sok sok lehetőségről.
Ha már van 16 éves, és nem lesz feltűnő maradandó nyoma, akkor igen. Én személy szerint ellene vagyok a piercingeknek, sőt a legtöbbet meglehetősen gusztustalannak is tartom. Ettől függetlenül a gyerekem nem én vagyok, ha neki tetszik, akkor csinálja. Nem tesz rosszat vele senkinek, és legalább a saját bőrén (ez esteben szó szerint) tapasztalja meg a dolgot. Ha tiltod, csak annyi marad meg benne, hogy : 'de jó lett volna, de anyu bezzeg nem engedte...', ha viszont megengeded neki, akkor lehet, hogy három hónap múlva saját maga is rájön, hogy annyira azért talán nem is menő.
De 16 alatt nem engedném. Nem tudom miért pont 16. Ez alatt a kor alatt még inkább kislány, mint nagylány, és a kislányom szájába nem nagyon akarnék semmi idegen eredetű dolgot látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!