Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon szeretnék egy ajak...

Nagyon szeretnék egy ajak piercinget, de a szüleim nagyon nem engedik. Szerintetek mit csinálnának, ha megcsináltatnám?

Figyelt kérdés

megkérdeztem őket, anyám azt mondta hogy fiatal vagyok ,megy úgy gondolja, hogy a nemnormális embereknek van pc-je..., apám pedig ilyenekkel fenyegetőzött:

-ha hazajössz vele, kitépem,

-amíg itt laksz nem lesz ilyened

én viszont hajlamos lennék megcsináltatni a tudtuk nélkül...

szerintetek milyen következményekre számíthatok?

(légysi ne azt írjátok, h mekkora hülye vagyok...)

2010. jún. 14. 16:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
77%

arra, hogy nem állnak veled szóba, nem lesz egy darabig zsebpénzed, nem engednek el ide vagy oda.. VISZONT

tetszeni fog Neked magadnak a piercigned, és lehet, hogy ők is megszeretik.

hány éves vagy???

egyébként én is akarok, és az én anyám is azt mondta, hogy utálni fogja, meg hogy nagyon ellenzi (de nem tiltja meg, mert már nem is tudná a korom miatt:)...)

2010. jún. 14. 16:08
 2/15 A kérdező kommentje:
15 fiú
2010. jún. 14. 16:10
 3/15 A kérdező kommentje:
zsebpénzt alapból sem adnak xD
2010. jún. 14. 16:11
 4/15 anonim ***** válasza:
0%

mennyi idős vagy? miért akarsz piercinget? mert a sok emo majomnak is van?

na mindegy.szerintem vállald be a balhét. ordibálnak egy kicsit aztán úgyis abbahagyják.

2010. jún. 14. 16:12
 5/15 anonim ***** válasza:
61%
Nos akkor hallgas rám, nekem sem engedték! én meg megcsináltattam, begyulladt stb.. Anyuék mérgesek voltak de nem csináltak semmit.. nekem is mondták haza ne merjek jönni .. 1 év múlva kiszedtem nem tetszett, szertintem ez neked is olyan Pl: nem tudok mit kezdeni magamal.
2010. jún. 14. 16:12
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez csak egy átlagos serdülő, kamaszodó érzés h. ilyet akarsz.Majd kinövöd.Én is akartam, össze is vesztem velük jó nagyon,de 25 éves fejjel örülök h. nem csináltattam meg.Főleg azért is mert ha egyszer mégis úgy döntök h. kiszedem és hagyom begyógyúlni akkor az sokkal csúnyább ha heg marad.És gondolom 40 évesen már nem akarsz piercinget hodani.Az amúgy is csak a fiataloknak áll jó(áramelyiknek,mert azért láttam szörnyű dolgot is)
2010. jún. 14. 16:17
 7/15 anonim ***** válasza:
Legfeljebb kiveszed, ha hazamész.
2010. jún. 14. 16:37
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

ja aztán vagy látszik a lyuk vagy összeforr...

ammeg nekem is van ajakpc-m, meg nyelvpc-m,meg köldök pc meg 4fülbevaló lyuk.. szal ez nem a kamaszságnak köszönhető és nem mindenki unja meg, pl nekem már több éve megvan az első és azóta csak gyűlik.. :D

2010. jún. 14. 16:42
 9/15 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat!remélem tényleg nem lesz kitépve xS
2010. jún. 14. 16:49
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
van olyan is, ami nem látszik, direkt ilyen helyzetekre, nem tudom a nevét, de átlátszó anyagból van. Egy kis ideig be lehet őket etetni vele... vagy csináltass nyelvbe, asszonypajtinak jó lesz anyádék meg nem látják. Nekem is ott van 16L
2010. jún. 14. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!