Nagyon szeretnék egy ajak piercinget, de a szüleim nagyon nem engedik. Szerintetek mit csinálnának, ha megcsináltatnám?
megkérdeztem őket, anyám azt mondta hogy fiatal vagyok ,megy úgy gondolja, hogy a nemnormális embereknek van pc-je..., apám pedig ilyenekkel fenyegetőzött:
-ha hazajössz vele, kitépem,
-amíg itt laksz nem lesz ilyened
én viszont hajlamos lennék megcsináltatni a tudtuk nélkül...
szerintetek milyen következményekre számíthatok?
(légysi ne azt írjátok, h mekkora hülye vagyok...)
arra, hogy nem állnak veled szóba, nem lesz egy darabig zsebpénzed, nem engednek el ide vagy oda.. VISZONT
tetszeni fog Neked magadnak a piercigned, és lehet, hogy ők is megszeretik.
hány éves vagy???
egyébként én is akarok, és az én anyám is azt mondta, hogy utálni fogja, meg hogy nagyon ellenzi (de nem tiltja meg, mert már nem is tudná a korom miatt:)...)
mennyi idős vagy? miért akarsz piercinget? mert a sok emo majomnak is van?
na mindegy.szerintem vállald be a balhét. ordibálnak egy kicsit aztán úgyis abbahagyják.
ja aztán vagy látszik a lyuk vagy összeforr...
ammeg nekem is van ajakpc-m, meg nyelvpc-m,meg köldök pc meg 4fülbevaló lyuk.. szal ez nem a kamaszságnak köszönhető és nem mindenki unja meg, pl nekem már több éve megvan az első és azóta csak gyűlik.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!