Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon szeretnék egy ajak...

Nagyon szeretnék egy ajak piercinget, de a szüleim nagyon nem engedik. Szerintetek mit csinálnának, ha megcsináltatnám?

Figyelt kérdés

megkérdeztem őket, anyám azt mondta hogy fiatal vagyok ,megy úgy gondolja, hogy a nemnormális embereknek van pc-je..., apám pedig ilyenekkel fenyegetőzött:

-ha hazajössz vele, kitépem,

-amíg itt laksz nem lesz ilyened

én viszont hajlamos lennék megcsináltatni a tudtuk nélkül...

szerintetek milyen következményekre számíthatok?

(légysi ne azt írjátok, h mekkora hülye vagyok...)

2010. jún. 14. 16:06
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

hát én egy nyelv pc-vel biztos nem tudnék elaludni... xD

megállás nélkül játszanék vele..., meg ott nem is tetszik annyira

2010. jún. 14. 20:16
 12/15 anonim ***** válasza:
Én igy csináltattam meg az ajak pcm apu azt mondta nem is olyan rossz miután már otthon voltam :D (ellenezte ,amúgy vele laktam)
2010. jún. 14. 21:43
 13/15 anonim ***** válasza:
hát igaza van anyudnak undorító pláne az amikor kiveszik. Láttál már olyat ? Azért mert a baráti körödbe talán sok mindenkinek van attól nem kell neked is .
2010. jún. 16. 12:41
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem meg se kellett volna kérdezni. Csak egy nagy mosollyal odaállítani, hogy ugye milyen jó? :-) Nekem is így lett tetoválásom. Anya elfogadta, apa is, bár neki nem annyira tetszett. De hát már nem tudtak vele mit csinálni. De nekem tetszik az ilyesmi. És ez már egy másik generáció, lehet azért nem értik meg. Fel a fejjel! :-)
2010. jún. 16. 14:07
 15/15 anonim ***** válasza:

Hát te tudod, hogy apád mit tenne veled, de ha vannak kétségeid a kitépést illetőleg, akkor ne kockáztass.

Ha mégis kitép, akkor xarul jársz.

2010. jún. 16. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!