Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányodnak meg engednéd hogy...

Lányodnak meg engednéd hogy ajak piercinget csináltasson? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Először is,bocsánat a rossz kategóriáért.

Pár éve jött hogy szeretnék nyelv piercing, arról sikeresen lebeszéltek de 1 éve foglalkoztat a gondolat hogy ajak piercing kell (szeretnék), mint szülő megengednéd a lányodnak?:)

És alapból mi a vélemény a piercingekről?

2012. márc. 18. 15:29
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2012. márc. 18. 15:55
 12/35 A kérdező kommentje:
16-ot töltöm idén. Nem most csináltatnám. De furcsa "szerzet" vagyok így is úgy is. :)
2012. márc. 18. 16:00
 13/35 anonim ***** válasza:

Najó, egye fene, a 16 is beleférne, ha már nekem is van. :)

Igaz én 20 felett csináltattam. Nincs beszédhibám sem, és szerintem manapság már annyira megszokott a piercing, hogy még csak lázadásnak vagy menőzésnek sem tudnám hívni. Bár látom azért még kiakasztja kicsit az embereket, de azt hiszem ez inkább valami berögzült emlék arról, hogy nemrég még valami hatalmas hűha volt, ha valakinek piercingje volt. Amúgy valószínűleg tényleg nyoma marad. Engem ez nem fog zavarni, bár nem szándékozom kivenni. Szerintem szexi és nőies.

Na, jól megvédtem a kis drágám! Mármint a piercingem. :D

2012. márc. 18. 16:04
 14/35 A kérdező kommentje:
Nem tudom rocker vagyok, idén veszek bakancsot, tattoo-m lesz 18 felett (farkas ha addigra lesz olyan akivel komolyabban tervezek és belemegy 1-1 tattoo ami egy szivet ad ki együtt). Hát így is érdekesen néznek ha megmondom mit hallgatok és eltudnám magamon képzelni, köszönöm a válaszokat bár rajtam és anyun függ, majd megbeszéljük és átgondoljuk. Köszönöm mennek a zöld kezek. (még ha gondolja valaki jöhet válasz) :D
2012. márc. 18. 16:08
 15/35 anonim ***** válasza:

Az a véleményem hogy nekem is volt fiatalon de már kinőttem belőle a kib@szott helye meg még mindig itt virít a fejemen!

F@szság volt! Anyámék mondták,de ki nem sz@rta le? És végül nekik lett igazuk. Pont olyan ez mint a tetkó, huszonéves lányokon kiba dögös de múltkor láttam egy nőt aki a 90es években tuti hogy bulikirálynő volt ,hát kicsit nevetséges volt az akkori nonfiguratív divat szerinti tetkója egy 50hez közeledő nőn.

2012. márc. 18. 16:11
 16/35 A kérdező kommentje:
Igen, tattooval ez a baj, anyumnak is van, apum akkor ellenezte valószínű ha engem meglátna egyből kivetetné a piercinget, hát elég sokan mondják ismerősi körben az érveket miért ne tegyem, majd még beszélek ismerőssel mert ő nemrég csináltatott. :)
2012. márc. 18. 16:14
 17/35 anonim ***** válasza:

16-17 évesen pont ugyanilyen piercinget akartam. Utána kinőttem. Most 21 vagyok, és egyáltalán nem bántam meg, hogy nem csináltattam meg.

Egyik bnőmnek is volt ilyenje, a helye még mindig megvan neki. Sokáig nem forrt össze a lyuk, és ki tudta fújni rajta a innivalókat :D

2012. márc. 18. 17:01
 18/35 A kérdező kommentje:
ehh, szép lehet köszönöm.:DD
2012. márc. 18. 17:05
 19/35 anonim ***** válasza:
igen megengedném, nekem is nagy vágyam volt egy nyelv piercing, de nem engedték a szüleim majd mikor volt saját keresetem csináltattam, talán egy évig volt a nyelvemben azután kiszedtem, semmi nyoma nem maradt
2012. márc. 18. 17:32
 20/35 anonim ***** válasza:
Nem engedném. De csak azért nem, mert nagyon tönkreteszi a fogakat...nézz csak meg néhány képet. :/
2012. márc. 18. 17:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!