Lányodnak meg engednéd hogy ajak piercinget csináltasson? (bővebben lent)
Először is,bocsánat a rossz kategóriáért.
Pár éve jött hogy szeretnék nyelv piercing, arról sikeresen lebeszéltek de 1 éve foglalkoztat a gondolat hogy ajak piercing kell (szeretnék), mint szülő megengednéd a lányodnak?:)
És alapból mi a vélemény a piercingekről?
A legtöbb munka olyan és nem választás meg kényszerítés és csak azért mert felnőtt kérdése.
Tizenévesen nincs mit átgondolnod, nincs semmi ilyesmi, amivel foglalkoznod kellene.
miért ne engedné meg? Jo az igaz mindenkinek mas a gondlokozasa, de engem mindig ugy nevletek hogy élj a mának. Ha azon stresszels hogy hogy fogsz kinezni idosen akkor hulye vagy, mert az se biztos hogy leszel annyira idos, vagy ha oreg leszel akkor nem mindegy hogy hogyan nezzel ki? Nem hiszem el hogy milyen hulye gondolkozzásodok van. Mar bocsi. De egész fiatal kori eleteden korsztul azon fogsz izgulni hogy nem mert oregen hogy fogok kinezni..... Adiggra ugy is tele leszel borhibakkal nem mindegy azza kicsi lyuk?
Masreszt nekem az anyu most 57 éves és regen nagyon ritka volt a fultagito ,de neki volt. De kiszedte es ossze varatatta és egyátalan nem banta meg és nem is latszik nekei.....
Igen de szem előtt van az a pici lyuk, nem is engem zavarna. :) Hanem apum miatt, ritkán lát és nem sok minden felel meg neki, anyu tattooját se díjazta. Hát akkor hogy a lánya aki 15-16 éves és piercingje van...Meg hát ha tanárok ez miatt néznek rám furán az se lenne valami jó.
utolsó részvétem:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!