Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányodnak meg engednéd hogy...

Lányodnak meg engednéd hogy ajak piercinget csináltasson? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Először is,bocsánat a rossz kategóriáért.

Pár éve jött hogy szeretnék nyelv piercing, arról sikeresen lebeszéltek de 1 éve foglalkoztat a gondolat hogy ajak piercing kell (szeretnék), mint szülő megengednéd a lányodnak?:)

És alapból mi a vélemény a piercingekről?

2012. márc. 18. 15:29
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Érdekes, ezek szerint én nem kinőttem, hanem belenőttem. ;)
2012. márc. 18. 17:46
 22/35 A kérdező kommentje:
Anyumnak orrába van, oda engedne nyelvbe nem akar. :D
2012. márc. 18. 18:34
 23/35 anonim ***** válasza:
40%

Pedig a nyelv a legkönnyebben elrejthető, és könnyen beforr. Nekem van. Mondjuk volt egy csomó, mára már csak kettő van: nyelv és szemöldök.

A köldökpiercing a legrosszabb. Volt, és hiába vettem ki évekkel ezelőtt a heg felrepedt a terhességem alatt :(

2012. márc. 18. 18:53
 24/35 anonim ***** válasza:

A nyelvpiercingnek és az ajakpiercingnek is megvan a maga 'előnye'. Ha nyelvbe teteted, akkor az kevésbbé feltünő, illetve ha már meguntad, nem marad nyoma. Viszont véleményem szerint nem túl guszta.

Az ajakpiercing egész normálisan néz ki, viszont hátránya, ha meguntad, meglátszik majd a helye.

2012. márc. 18. 20:16
 25/35 anonim ***** válasza:

A piercing kivehető, csináltassa csak, és szerintem nem is kell megvárni, hogy "felnőjön" nem tudom mivel jobb az, ha mikor elkezd munkát keresni, akkor kezdi el teleszúratni a fejét mindenfélével.

Sose értettem, hogy a 16-17 éveseknek miért jönnek azzal, ha majd felnősz. Szerintem csak remélik, hogy addigra elfelejti. Épeszű szülő úgy van vele, hogy inkább ekkor fesse kékre a haját, meg rakasson piercinget, mint akkor mikor már munkát keres, esetleg mindig a szülőt okolja, hogy ő bezzeg soha semmit nem tehetett meg, amit mindenki más, mikor még nem lett volna jelentősége sem, felnőve meg már késő extrémeskedni.

2012. márc. 20. 17:00
 26/35 anonim ***** válasza:

"felnőve meg már késő extrémeskedni."

Már miért lenne késő? Dehogy késő!

2012. márc. 20. 20:12
 27/35 anonim ***** válasza:

Azért késő, mert ha mondjuk 22 évesen kiszabadulsz anyádéktól, akik addig nem engedtek semmit, akkor nyilván racionálisan belegondolva nem épp okos húzás befesteni lilába a hajad és karikát rakatni az orrodba, mikor szeretnél valami állást kapni egy olyan helyen, ami nem egy rock kocsma.

Ameddig meg csak iskolába jár a gyerek, addig meg ennek nincs jelentősége.

2012. márc. 20. 20:14
 28/35 A kérdező kommentje:
Mondjuk suliba osztályfőnök biztos említené..Vagys szerintem nem nagyon örülne neki. Meg hát a másik szüleim elváltak, mikor anyum tattoo-t csináltatott apu csúnyán reagált rá, kicsit "parázok" mit szólna ha én éppen ilyennel jelennék meg, vagy hogy mondjam el hogy szeretném... :)
2012. márc. 21. 15:47
 29/35 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy említi, de viszonylag egyszerű tenni a dolog ellen. Egyik az, hogy maximum akkor szólhatnak bele, ha úgy gondolják, hogy testnevelés órán balesetveszélyes, és addig ki kell venni, egyébként nem. Ha amúgy nincs veled baj, tanulsz, csendben vagy, nem borongatod a virágokat a folyosón CSAK emiatt nem fog hátrány érni. Főleg, ha a szüleid is okosan csinálják. Az én anyukám mindig ezt csinálta és én is. Minden egyes szülőin és fogadóórán megjelent, érdeklődött, és fényezett egy kicsit. Lehet, hogy ezt egyesek hülyeségnek tartják, meg cikinek, de tényleg sokat számít, ha a tanárok évente egyszer-kétszer látják és hallják, hogy foglalkoznak a gyerekkel, normális szülei vannak, tanul igyekszik, vagy esetleg ha van vele valami probléma, akkor milyen okai vannak stb.
2012. márc. 21. 16:04
 30/35 anonim ***** válasza:

20:14

Jó, ha olyan a munkád, ahol nem viselik el, biztos átgondolod. De ha megteheti valaki és vannak egyedi elképzelései, és nem akar szürkeség lenni, nem kell lemondania róla, csak mert felnőtt. Azért mert valaki elért egy bizonyos kort, nem kell besavanyodni. Ha valaki lila hajra vágyik UV zöld piercinggel, akkor csinálja. És valószínűleg tojik a fejére annak, aki rosszallva néz rá. És hurrá, legalább ő boldog. És én örülök ha valaki van ilyen bátor.

Persze, aki erre nem vágyik, ne tegye. De ne kényszerítse magát lemondásra, csak mert felnőtt. Baromság.

2012. márc. 21. 21:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!