Van olyan anyuka az itt válaszolók között, aki nagyon nem szimpatikus nektek, esetleg egyenesen utáljátok? Pl. nem válaszoltok kérdéseire, ha válaszol valahová, inkább oda már mem is írsz.
Én azt eleve nem szeretem, hogy kiírják a "nevüket". Nem idegesít, vagy zavar, csak feleslegesnek tartom, hogy megkülönböztessék magukat másoktól egy anonim oldalon. Minek?
Nincs olyan, akinek nem válaszolok, ez a kérdéstől függ és nem a kérdezőtől, de olyan van, akinek a válaszát már inkább el sem olvasom, ha látom a nevét, inkább bezárom a kérdést is. Megtestesíti, azt aki "osztja az észt". Nem akarom leírni a nevét, nincs értelme.
6. és 22. válaszoló véleményéhez csatlakoznék, nem tetszik a névvel írás, pont az a jó, hogy nem tudod, ki az.
Van olyan anyuka akit nem bírok, konkrétan xstefix. Kiakaszt. Mindig vitába kerül és vitát kavar, kerülöm a válaszait. Az apuka nem tudom ki lehet. Megírjátok?
Zsófi, bocs, de én sem a jó oldaladról emlékszem rád.
12-es vagyok!!
Fintor Zsófia?? Ha-ha-ha...
Többször olvastalak már és kérésed nélkül is elkerüllek...
Mert én is emlékszem a válaszaidból milyen okos és nevetséges vagy.
Na pá!
Fintor Zsófiára én is emlékszem :D
Am tavaly voltál azt hiszem terhes pont és akkor totál meggyőződésed volt a kórház melletti pártod h nem számít h lepukkant meg minden aztán hipp-hoppra mégis átmentél a totál felújított baba-mama barát kórházba és utána azt kezdted el pártolni. Nekem ez maradt meg tőled. :) Ezt is csak azért jegyeztem meg mert kb 2 hónappal szültem hamarabb mint te és én is abba a kórházba mivel miskolci vagyok. :) De am senki mást nem jegyeztem még meg. Téged is csak azért mert a hely miatt. :)
Amúgy nem érdekel névvel vagy névtelenül ír valaki. Ha névvel írna akkor mint a kérdező esetében is csak az előítéletek mennének. :) Jobb ez így. Persze egy idő után van 1-2 ember akit meg lehet jegyezni. :)
Engem aki idegesített meg zaklatott egy férfi volt aki állandóan azt írta írjam le h milyen a mellem, milyen érzés szoptatni, meg h ő elvenne feleségül hagyjam el a férjem szüljek neki gyereket. Na az kiakasztott. De hallottam másoktól h több néven is futott már és mindenkivel ugyanezt csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!