Van olyan anyuka az itt válaszolók között, aki nagyon nem szimpatikus nektek, esetleg egyenesen utáljátok? Pl. nem válaszoltok kérdéseire, ha válaszol valahová, inkább oda már mem is írsz.
off: Én nem bánom, hogy van "nevem". Sokkal jobban zavar ez a százalékosdi. Mivel szoptatás párti vagyok, gyakran nagyon lepontoznak. És attól félek, hogy akiknek fontos a százalék, azok nem figyelnek oda a válaszaimra, még ha ezek hasznosak is lennének.
on: A számomra érdekes kérdésekre válaszolok, bárki is teszi azt fel. Nincs senki aki kimondottan ellenszenves lenne, de vannak akik válaszain gyakran elcsodálkozom. Viszon 2 válaszadót (egyik névvel ír, másikat csak stílus alapján ismerem fel) nagyon szimpatikus...
Nekem van egy hölgyemény,akitől a frász kerülget.
Többször is vitába keveredtünk már.
Baromi okos,tipikus ősanya,minden jobban tud,azt hiszi az ő seggéből kel fel a nap...
Úgyhogy kerülöm,bár szerencsére már egyre ritkábban látom errefelé.
12-es vagyok!
Kérdező,elég gyerekesnek talállak,azért lepontozni a korábbi 100%-omat,mert nem írtam meg neked privibe,kiről beszélek...
Tudod,ha te is névvel kérdeznél,téged is megjegyeznélek és elkerülnélek mert nevetséges vagy...
16-os! nem én pontoztalak le,nem is tudom miből feltételezted ezt, hisz bárki, aki megnyitja a kérdést értékelheti a válaszokat de most kiállítottad magadról ezzel a stílussal a szegénységi bizonyítványt! gratulálok!
és csak h. tudd, most már csak azért is lepontozlak, h. olyan szép pillanatot okozzak neked, mint te nekem a megnyilvánulásoddal :D így már jogosan nevezhetsz nevettségesnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!