Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van olyan anyuka az itt...

Van olyan anyuka az itt válaszolók között, aki nagyon nem szimpatikus nektek, esetleg egyenesen utáljátok? Pl. nem válaszoltok kérdéseire, ha válaszol valahová, inkább oda már mem is írsz.

Figyelt kérdés
2013. aug. 1. 11:26
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
87%

off: Én nem bánom, hogy van "nevem". Sokkal jobban zavar ez a százalékosdi. Mivel szoptatás párti vagyok, gyakran nagyon lepontoznak. És attól félek, hogy akiknek fontos a százalék, azok nem figyelnek oda a válaszaimra, még ha ezek hasznosak is lennének.

on: A számomra érdekes kérdésekre válaszolok, bárki is teszi azt fel. Nincs senki aki kimondottan ellenszenves lenne, de vannak akik válaszain gyakran elcsodálkozom. Viszon 2 válaszadót (egyik névvel ír, másikat csak stílus alapján ismerem fel) nagyon szimpatikus...

2013. aug. 1. 12:46
 12/34 anonim ***** válasza:
40%

Nekem van egy hölgyemény,akitől a frász kerülget.

Többször is vitába keveredtünk már.

Baromi okos,tipikus ősanya,minden jobban tud,azt hiszi az ő seggéből kel fel a nap...

Úgyhogy kerülöm,bár szerencsére már egyre ritkábban látom errefelé.

2013. aug. 1. 12:55
 13/34 anonim ***** válasza:
Én anno Timikén húztam fel magam, aki az anyját okolta, mert 16 évesen anya lett. Meg büszke volt arra, hogy milyen körülmények közé szülte a gyerekét. De már nincs kint a neve.
2013. aug. 1. 14:38
 14/34 krisztivan ***** válasza:
Én nem szoktam megjegyezni a neveket.De szívesen vállalom a saját gondolataimat és véleményemet,bár biztosan van,hogy kiakasztok valakit.Ha tudok válaszolok,ha érdekel a kérdés elolvasom.Nekem a százalék sem érdekes.Van,hogy "valaki"ugye név nélkül végig negatívozza így nincs is értelme ezt figyelni.
2013. aug. 1. 14:47
 15/34 anonim ***** válasza:
Van...néhány embert nemcsak a százalékáról, de a stílusáról is hamar meg lehet jegyezni, főleg, ha tipikus az írásmódja...
2013. aug. 1. 16:05
 16/34 anonim ***** válasza:
26%

12-es vagyok!

Kérdező,elég gyerekesnek talállak,azért lepontozni a korábbi 100%-omat,mert nem írtam meg neked privibe,kiről beszélek...

Tudod,ha te is névvel kérdeznél,téged is megjegyeznélek és elkerülnélek mert nevetséges vagy...

2013. aug. 1. 16:39
 17/34 anonim ***** válasza:
28%
Van egy válaszoló( hasonló stílusú, mint a 12- es), aki állandóan a szopi melletti itatást preferálja, de olyan stílusban, mintha gyerekgyilkos lenne az, aki kizárólagosan szoptat, na őt "elkerülöm. És van az általatok emlegetett névvel szereplő okoska, aki szintén idegesít.
2013. aug. 1. 16:44
 18/34 anonim ***** válasza:
51%
Ki az az apuka, akiről beszéltek? Valaki elküldhetné legalább priviben. Nagyon kíváncsi lettem :-)
2013. aug. 1. 17:07
 19/34 anonim ***** válasza:
51%

16-os! nem én pontoztalak le,nem is tudom miből feltételezted ezt, hisz bárki, aki megnyitja a kérdést értékelheti a válaszokat de most kiállítottad magadról ezzel a stílussal a szegénységi bizonyítványt! gratulálok!

és csak h. tudd, most már csak azért is lepontozlak, h. olyan szép pillanatot okozzak neked, mint te nekem a megnyilvánulásoddal :D így már jogosan nevezhetsz nevettségesnek!

2013. aug. 1. 19:14
 20/34 anonim ***** válasza:
51%
ja és névvel írok, csak h megnyugodj :)
2013. aug. 1. 19:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!