Éreztél már úgy, hogy bár ne vállaltál volna gyereket?
Azért az nem mindegy, hogy azért nem segít, mert dolgozik és nincs otthon, vagy azért mert nem akar.
Szerintem nem inged, ne vedd magadra utolsó.
Igen. Mikor minden összejön, akkor megkérdezem magamtól, hogy kellett ez nekem?!
-3 napja görcsöl a fejem, közben menstruálok és természetesen görcsöl a hasam is és húzódik a derekam. Na egy ilyen szép kombináció+ egy üvöltő 1,5 éves nem a legjobbat hozza ki belőlem. A gyerek sír, hogy vegyem fel, de rakjam is le, megint vegyem fel, megint rakjam le... Ha nem veszem fel azért sír, ha felveszem, akkor meg azért. Éhes, de a kaja nem kell, szomjas, de nem kell neki semmi... Táncoljak vele, de neki sehogy sem jó, és változatlanul tő hangerővel üvölt a fülembe. Szerencsétlennek taknya-nyála egybe, qrvára tehetetlen vagyok, mert SEMMI nem jó. A férjem órák múlva ér haza. Takarítani kéne, rendet rakni, ruhákat beszedni, hajtogatni, vacsorát főzni... DE! A kislányunk még mindig üvölt, kipróbálok már mindent, hogy jó legyen.
Na ilyenkor néha elszakad a cérna, és belegondolok, hogy de jó lenne egyetlen 1 nap, amikor megtudom csinálni amit akarok, nem csak citera zenét hallgathatok, nyugalom lehetne...
Imádom a lányom, az életemet adnám érte, de néha ki tud borítani. Ettől még jó anya vagyok, neki a legjobb! És csak ez számít!
Ket kicsivel vagyok itthon, nalam sajnos alapbol is hamar elszakad a cerna. Mostmeg pláne h osszekukaztam magamnak egy nagyon durva es lassan gyogyulo szembetegseget, amivel gyakorlatilag alig latok, amig sut a nap az nekem armageddon..
Szoval igen, most fokozottan igaz ram is, h legszivesebben egyedul lennek meg pihennek. . ( meg persze setalnek is a kicsikkel a napsutesben)
De szerintem evekig varni es kuzdeni egy babaert, aki nem is biztos h megerkezik, annal rosszabb semmi nem lehet.. :(
Sajnos igen. Es akinek nincs meg gyereke az ilyen kerdesre nem tud valaszolni. Nekunk 2 gyerekunk van, 22 honap a korkulonbseg, a kicsi most 8 honapos. Az elso fel ev rettentoen nehez volt, allando siras, nyafogas a hasfajas miatt, majd utana a fogzas. Emiatt 24bol 24et vele kellett foglalkozni, raadasul a "nagy"al is foglalkozni kell.
Hiaba voltam/vagyok sokszor kibukva, nem erzem magam rossznak, mert 1. nem gondolom soha komolyan, amit ilyenkor erzek/mondok/gondolok, csak a kimerultseg miatt pattan el neha a cerna 2. ha lesz.rnam az egeszet, nem torodnek kellokeppen a gyerekeimmel, akkor nem lennek kimerulve, kibukva, de akkor inkabb lennek rossz.
Imadom a gyerekeimet, nem bantam meg, vegulis mi dontottunk, hogy igy legyen, de szerintem az ilyen kibukasok megbocsathatoak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!