Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Éreztél már úgy, hogy bár ne...

Éreztél már úgy, hogy bár ne vállaltál volna gyereket?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 23. 21:40
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:

Azért az nem mindegy, hogy azért nem segít, mert dolgozik és nincs otthon, vagy azért mert nem akar.

Szerintem nem inged, ne vedd magadra utolsó.

2013. ápr. 24. 12:08
 62/67 anonim ***** válasza:
39%
Engem nem izgat, én tudom miből és hogy tudja kivenni a részét, de azért ne legyen már senki olyan naiv (hülye?) hogy azt képzelje mindenkit tud napi 16 órában segíteni a férje.
2013. ápr. 24. 12:22
 63/67 anonim ***** válasza:
22:01essel teljes mértékben egyetértek!
2013. ápr. 24. 12:49
 64/67 anonim ***** válasza:
0%
Még a második oldalon "válaszolt" nekem vki hogy a kérdés úgy értendő hogy aki igennel válaszolt az arra gondol bárcsak ne lenne gyereke. Hát a kérdés NEM így szólt pont, hanem hogy bár ne VÁLLALTÁL volna, tehát a DÖNTÉST magát bántad e meg nem a már meglévő élő gyereket küldenéd e el a búsba szerintem ez tök egyértelmű hogy a kettő nem egy és ugyanaz. Inkább te akartad ezt kiolvasni belőle...
2013. ápr. 24. 13:05
 65/67 anonim ***** válasza:

Igen. Mikor minden összejön, akkor megkérdezem magamtól, hogy kellett ez nekem?!

-3 napja görcsöl a fejem, közben menstruálok és természetesen görcsöl a hasam is és húzódik a derekam. Na egy ilyen szép kombináció+ egy üvöltő 1,5 éves nem a legjobbat hozza ki belőlem. A gyerek sír, hogy vegyem fel, de rakjam is le, megint vegyem fel, megint rakjam le... Ha nem veszem fel azért sír, ha felveszem, akkor meg azért. Éhes, de a kaja nem kell, szomjas, de nem kell neki semmi... Táncoljak vele, de neki sehogy sem jó, és változatlanul tő hangerővel üvölt a fülembe. Szerencsétlennek taknya-nyála egybe, qrvára tehetetlen vagyok, mert SEMMI nem jó. A férjem órák múlva ér haza. Takarítani kéne, rendet rakni, ruhákat beszedni, hajtogatni, vacsorát főzni... DE! A kislányunk még mindig üvölt, kipróbálok már mindent, hogy jó legyen.

Na ilyenkor néha elszakad a cérna, és belegondolok, hogy de jó lenne egyetlen 1 nap, amikor megtudom csinálni amit akarok, nem csak citera zenét hallgathatok, nyugalom lehetne...

Imádom a lányom, az életemet adnám érte, de néha ki tud borítani. Ettől még jó anya vagyok, neki a legjobb! És csak ez számít!

2013. ápr. 24. 16:25
 66/67 porcukormókus ***** válasza:

Ket kicsivel vagyok itthon, nalam sajnos alapbol is hamar elszakad a cerna. Mostmeg pláne h osszekukaztam magamnak egy nagyon durva es lassan gyogyulo szembetegseget, amivel gyakorlatilag alig latok, amig sut a nap az nekem armageddon..

Szoval igen, most fokozottan igaz ram is, h legszivesebben egyedul lennek meg pihennek. . ( meg persze setalnek is a kicsikkel a napsutesben)

De szerintem evekig varni es kuzdeni egy babaert, aki nem is biztos h megerkezik, annal rosszabb semmi nem lehet.. :(

2013. ápr. 24. 23:13
 67/67 anonim ***** válasza:

Sajnos igen. Es akinek nincs meg gyereke az ilyen kerdesre nem tud valaszolni. Nekunk 2 gyerekunk van, 22 honap a korkulonbseg, a kicsi most 8 honapos. Az elso fel ev rettentoen nehez volt, allando siras, nyafogas a hasfajas miatt, majd utana a fogzas. Emiatt 24bol 24et vele kellett foglalkozni, raadasul a "nagy"al is foglalkozni kell.

Hiaba voltam/vagyok sokszor kibukva, nem erzem magam rossznak, mert 1. nem gondolom soha komolyan, amit ilyenkor erzek/mondok/gondolok, csak a kimerultseg miatt pattan el neha a cerna 2. ha lesz.rnam az egeszet, nem torodnek kellokeppen a gyerekeimmel, akkor nem lennek kimerulve, kibukva, de akkor inkabb lennek rossz.

Imadom a gyerekeimet, nem bantam meg, vegulis mi dontottunk, hogy igy legyen, de szerintem az ilyen kibukasok megbocsathatoak...

2014. márc. 4. 07:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!