Anyagilag nem állunk valami fényesen de szeretnék testvért a kisfiamnak, szerintetek felelőtlenség bevállalni ilyen helyzetben még egy gyereket csakmert fontos h legyen testvére?!
Figyelt kérdés
2013. ápr. 21. 18:36
1/8 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyire nem fényes az az anyagi helyzet.
2/8 anonim válasza:
Ha két gyerekkel akarsz nyomorogni legalább 18 évig, akkor igen. Ha nem vagytok gazdagok, csak még szegényebbek lesztek ezután.
3/8 anonim válasza:
Bármikor felelőtlenség CSAK azért szülni, hogy legyen testvér.
Mennyi idős a kisfiad? Hány évesek vagytok? Vissza tudsz menni dolgozni?
Ha csak úgy tudjátok vállalni a következő babát, hogy a nagytól megvontok alapvető dolgokat (hús, gyümölcs, gyógyszer) akkor inkább várjatok még.
4/8 A kérdező kommentje:
Mindenünk megvan tehátalapvető dolgok nem hiányoznak,marad is hó végén de félek a különóráktól az iskolázástól...3 éves a kisfiam.
2013. ápr. 21. 18:46
5/8 anonim válasza:
Akkor várjatok még pár évet és spóroljatok addig.
6/8 anonim válasza:
Érdemben sajnos nem tudok hozzászólni de mi is pont ebben a helyzetben vagyunk. :/ Van egy 20 hónapos kisfiunk. Nekem esélytelen munkát találnom mert falun lakunk és fizikai munkát nem végezhetek a gerincem miatt, tehát csak a párom fizetéséből és a kisfiam után járó pénzből élünk. Nélkülöznünk nem kell egyáltalán de azért lehetne jobb is a helyzet egy 2. baba bevállalása előtt. :/ Viszont ha arra várnánk akkor lehet, hogy sosem lenne testvére a kisfiunknak.
7/8 anonim válasza:
Nekem alapból fura egy kicsit ez a hozzáállás, hogy a második gyerek lényegében azért "kell", hogy az elsőnek testvére legyen. Én gyereket szeretnék, nem testvért. Tehát csak ezért nem vállalnák még egyet, ha bizonytalan vagyok az anyagiak miatt.
8/8 Lákátos Géza Bácsi válasza:
Nagyon fontos a gyérekeknek egy testver!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!