Szerintetek felelőtlenség egy 3 hónapos kisbabával elmenni pár napra szállodába pihenni?
Dehogy az.
Mindig weelnesszállókban szállunk meg,rengeteg a kisbabás,3 hónapos is élvezi a vizet, a jó levegőt.
Egyáltalán nem önzőség!
Jó pihenést! Érezzétek jól magatokat!
Hát ez szerintem nem felelotlenség. Nagyon is jo dolog,hisz sokat tudtok foglalkozni a gyerekkel ,énis mennék :D
Nem 3honapos nélkul mennétek ,ugyh eyáltalán nemértem a beszolásokat,de mind1...:)
Ugyanmar, mert lenne felelotlenseg! Aki fuj ratok, az csak irigy. Szepen mindenre felkeszulsz, viszel eleg cuccot a babanak (az o cucca lesz a legtobb:D) es irany a szalloda.
Irj mar most egy listat, hogy ha meg addig eszedbe jut valami, akkor felirod. En igy szoktam, melle meg pipalgatok:D
Mi is megyunk kirandulni, majusban, enyem 2.5 eves, es en is kaptam mar olyat, hogy minek viszem meg ilyen kicsinek kirandulni, nem is fog ra emlekezni, varjak inkabb meg par evet...stb...erre azt szoktam mondani, hogy jo, akkor felhivom a szallodat es lemondom...jo cinikusan, erre persze eszreveszik magukat, hogy nekik rosszul esett, hogy leoltom oket, akkor lehet nekem is rosszul esik az okoskodasuk.
Mivel magyarázzák, hogy ez önzőség? Mi az önzőség benne? De komolyan? :)
Mi két 4,5 hónapos kisbabával mentünk nyaralni. Mondok "rosszabbat": egy hónap múlva pedig egy hétvégére mentünk kettesben a férjemmel, gyerek nélkül még kiélveztük a nyár utolsó pillanatait.
Ahogy azóta is voltunk kikapcsolódni, pár hónapja síelni nagycsaláddal, mindig volt aki a gyerekekkel (mieinkkel és unokatesóikkal) voltak, míg a szülő csúszkált.
Most nyáron már másfél év körüliek lesznek, ezért egy hosszabb, külföldi utat is bevállalunk.
Nem állt meg a világ, "csak" gyerekeink születtek! Ezt felejtik el nagyon sokan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!