Szerintetek felelőtlenség lenne egy másfél szobás (37m2-es) lakásba gyereket szülni?
Én egy szobában nőttem fel a bátyámmal, így még egy fél szobám sem volt. A tanulás időszakában lehet volt pár kellemetlenség de akkor anyuék kiültek a konyhára és akkor külön szobában tanultunk.
De az még legalább 8-10. év addig még költözhettek nagyobba is. Ha csak ez szól ellene akkor ez szerintem annyira nem vészes.
Sok jo ember kishelyen is elfer :)
Szerintem nem mig kicsi.
Mi ugyanekkora helyen lakunk, a Fiam mar nagy, de vettunk hazat 100 negyzetmeter. En megundorodtam a kis lakastol de nem azert mert nem ferunk hanem mert allandoan kupleraj van es barki jon eg a pofamrol a bor..
Mi is igy kezdtuk alberletbe. Oda szuletett a lanyunk. Szepen berendeztuk a szobajat. Ejszaka ott aludt elso perctol, mi pedig a nappaliban. Napkozben meg se lehetett mondani, hogy a nappali haloszoba is egyben. Mondjuk en rendmanias vagyok..szoval mindent elpakoltam ebredes utan egybol.
Mivel ket gyermeket teeveztunk alapbol, igy nem reg vettunk egy sajat lakast, ami 58m2, 1+2felszobas. Most is a nappali a haloszobank, a ket kisszoba a gyerekeke.
Es mot sem leet megmondani a lakasrol, hogy mi a nappaliban alazunk.
Egyebkent Mo-n jellemzo az ilyen alvasi "technika". Okosan kell berendezni es minden olyan dolgot el kell pakolni, ami nem a nappali eletvitelhez szukseges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!