Szerintetek felelőtlenség lenne egy másfél szobás (37m2-es) lakásba gyereket szülni?
Figyelt kérdés
Már gondolkodunk régóta a gyerekvállaláson de engem aggaszt hogy "nem férnénk el" kényelmesen. Ez saját lakás és a közeljövőben nem tudunk nagyobba költözni.(hitelek...) A véleményetekre lennék kíváncsi hogy ez mennyire megoldható? Olyan anyukák véleménye is érdekel akik ekkora lakásban laknak 1 vagy esetleg több gyerekkel?2013. ápr. 11. 20:37
21/21 anonim válasza:
a lányom egy éves koráig egy szobás albérletben laktunk. Mondjuk úgy, hogy átmenetileg elviselhető volt. Másfél szoba sokkal jobb !
De én kertes házban nőttem fel, nekem kell az, hogy bögyörgészhessek az udvaron, meg ahol most lakunk, már 2 nagy szoba van és egy nappali. Most érzem jól magam a bőrömben. Szerintem a kis hely nem kellene hogy akadálya legyen a gyereknek, ha később akár egy halvány remény is van továbblépni. (ez lehet akár egy kis kuckó kialakítása egy lakásban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!