Ti mit tennétek a helyemben? Abortusz?
Figyelt kérdés
7 hetes terhes vagyok, 2 hete tudjuk. Van már egy 3 éves fiúnk.
Én nem akartam volna több gyereket, de elég sokan nyaggattak hogy kell a kistesó, végül a férjem is mondta így lett. Viszont most a férjem bevallotta hogy ő sem akarja, soha nem is akarta csak azért mondta mert azt hitte, hogy igazuk van a rokonoknak és egy gyerek nem elég.
Szóval igazából egyikőnk sem szeretné a babát.
Mi legyen?
2012. dec. 15. 11:23
71/72 anonim válasza:
ezt nem értem.nem akartad a gyereket de mégsem tettél ellene semmit.most meg hogy már a pocakodban van elmennél abortuszra hogy megszabadulj tőle.azt kérdezed mi legyen?nem hiszem hogy nekünk kell eldönteni.gyönyörű szülők lehettek.megcsináljátok a gyereket mert elvileg akarjátok de gyakorlatilag meg nem.
72/72 anonim válasza:
utolsó vagyok. még csak annyit hogy ha egy anya ilyet ír: Ha valakinek magyarázni kell mi a különbség egy imádott, várva várt 3 éves és egy nem szeretett, nem várt, nyűgnek és problémának tekintett magzat között, az elég sötét .... egy gyermek sohasem gond nyűg hanem ajándék.sokan erre a csodára várnak évekig és mégsem jön.téged az élet megajándékozott még egy csöppséggel és így reagálsz.az ilyen embereknek kívánom azt hogy soha az életben ne legyen gyereke.neked már van egy.és sajnálom hogy ilyen szülei vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!