Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek a helyemben?...

Ti mit tennétek a helyemben? Abortusz?

Figyelt kérdés

7 hetes terhes vagyok, 2 hete tudjuk. Van már egy 3 éves fiúnk.

Én nem akartam volna több gyereket, de elég sokan nyaggattak hogy kell a kistesó, végül a férjem is mondta így lett. Viszont most a férjem bevallotta hogy ő sem akarja, soha nem is akarta csak azért mondta mert azt hitte, hogy igazuk van a rokonoknak és egy gyerek nem elég.

Szóval igazából egyikőnk sem szeretné a babát.

Mi legyen?

2012. dec. 15. 11:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 anonim ***** válasza:
93%
Te egy idióta vagy.
2012. dec. 15. 11:34
 12/72 anonim ***** válasza:
92%
A férjedről is meg van a véleményem... Inkább megölnétek egy kis életet, minthogy kinyissátok a szátokat és megmondanátok a rokonoknak a véleményeteket? Előbb kellett volna gondolkozni! Egyébként meg rengeteg olyan nő van, akinek nem lehet gyereke, és mindent megtennének, hogy lehessen.
2012. dec. 15. 11:34
 13/72 anonim ***** válasza:
90%

Mikor fél éves volt a fiam nekem is annyira mondta mindenki, hogy most vállaljuk be a tesót,mert milyen jó a kis korkülönbség.Nekem eszem ágában sem volt egy fél éves mellett megint teherbe esni, hiába mondta mindenki....Aztán 1,5 éves volt a fiam mikor teherbe estem a tesóval, ő most 2 hetes és nagyon örülök, hogy vártunk, hogy 2 év legyen a korkülönbség!!

Tudom, ezt már fölöslegesen írom,de a későbbiekre nézve legyen jó tanulság ez neked!Hiába mond bárki bármit, neked kell ott lenni a gyerekkel,neked kell megszülni nem és felnevelni nem a rokonoknak!!!!

De a kérdésedre válaszolva, nem, nem vetetném el!Akkor inkább tényleg add örökbe!És hátha a terhesség alatt megbékéltek a gondolattal, hogy mégis lesz tesó.

2012. dec. 15. 11:35
 14/72 anonim ***** válasza:
86%

Tudod te hányany szeretnének ilyen könnyen teherbe esni és nem sikerül.....:(

Szánalmas, csak sajnálni tudlak titeket....

2012. dec. 15. 11:36
 15/72 anonim ***** válasza:
89%

Magyarul csak azért hoztátok össze szegény babát, mert meg akartatok felelni a külvilágnak? És ráadásul egyikőtöknek sem volt annyi esze, hogy nem egy újabb könyvet vesztek a polcra, hanem egy életreszóló döntést hoztok?! Döbbenet!

Nem is tudom mit írjak?! Ellenzem az abortuszt, de ilyen fokú felelőtlenség mellett nem tudom milyen élete lenne a babának!

Amúgy, ha mások véleménye miatt csináltátok, akkor az már nem zavar milyen véleménnyel lesznek arról, hogy eldobjátok a babát magatoktól?

2012. dec. 15. 11:36
 16/72 anonim ***** válasza:
41%

Nem tartanám meg.

Én egész életemben azt hallgatom a szüleimtől, hogy én csak úgy "becsúsztam", szóval hogy igazából senki sem akart. De mivel anyám félt attól, hogy pokolra jut, ha elvetet, megtartottak. Természetesen a döntésükkor abban is reménykedtek, hogy lesz végre egy fiuk is, de lány lettem. Ez volt a második csalódás velem kapcsolatban. Ezen kívül még arról is "én" tehetek, hogy az anyám meghízott, és nem tudott lefogyni szülés után.

Nem egyszer kívántam azt, hogy bárcsak meg se születtem volna...

2012. dec. 15. 11:37
 17/72 A kérdező kommentje:

Mindig megmondtuk, de mi voltunk a legszemetebb, legönzőbb szülők.

Anyósomnak már azt hazudtuk hogy nem lehet több, akkor meg mindenféle orvossal traktált meg hogy fizeti a kezeléseket meg hogy olyan nincs, hogy egy lehet de több nem, nem is vagyok igazi feleség ha nem szülök többet stb.

Én is haragszom a férjemre, hogy miért mondta hogy akarja amikor nem. Legalább nekem ne hazudott volna.

18/72 anonim ***** válasza:
84%
Nekünk is egy van, mi sem szerettünk volna másodikat, illetve szerettünk volna, de féltünk, hogy mi lesz 15-20 év múlva, (anyagilag, egészségileg). Ti miért nem akartatok 2.at?
 19/72 anonim ***** válasza:
64%
Minden válaszolóval egyetértek. Én csak annyit kérdeznék, hány évesek vagytok ti? Mármint a kérdezőék... 12? Akkor sem érteném mondjuk...
2012. dec. 15. 11:38
 20/72 anonim ***** válasza:
51%
Én azt sem bírom felfogni, hogy képes egy anya odaadni másnak a gyerekét, miután megszülte? Megszüli, ránéz, aztán eldobja magától? Szívtelenség! De azért mégis jobb, mint megölni?
2012. dec. 15. 11:45
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!