Ti mit tennétek a helyemben? Abortusz?
7 hetes terhes vagyok, 2 hete tudjuk. Van már egy 3 éves fiúnk.
Én nem akartam volna több gyereket, de elég sokan nyaggattak hogy kell a kistesó, végül a férjem is mondta így lett. Viszont most a férjem bevallotta hogy ő sem akarja, soha nem is akarta csak azért mondta mert azt hitte, hogy igazuk van a rokonoknak és egy gyerek nem elég.
Szóval igazából egyikőnk sem szeretné a babát.
Mi legyen?
"Direkt" csináltátok, amikor meg összejön, inkább meggyilkolnád?
Ha nem kell, add örökbe, de ne öld meg, főleg, hogy akartad.
Vagy csak megcsinálni volt jó?
hát ügyesek vagytok már bocsi....nem akarok bunkó lenni, de azért a gyerekvállalás kicsit komolyabb annál, hogy "azt hittem hogy..."
Most gyakorlatilag "csak úgy" vennéd egy egy pici életét, csak azért mert nem gondoltátok végig rendesen a dolgokat...
"Mint írtam: nem akartam."
De azért mégis csak megcsináltad. Kegyetlenség lenne...
de ha nem akartad, akkor miért csináltad???te is ott voltál mikor összejött a pici...vagy leitatott a férjed, vagy mi??
már bocs csak nekem nagyon durva ez a hozzáállás...
Igen, tudom hogy hülyeség volt.
De annyira mondta mindenki hogy kell a testvér, meg önzők vagyunk, meg szegény gyerek... Aztán a férjem megunta, én meg azt hittem hogy ezzel boldoggá tehetem. Tényleg úgy gondoltam, hogy ő akarja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!