"Terhes leszel akkor mi van? Felkeresed az orvost, elveteted, és kész. "
Ennyi?? Mint letépni egy sebtapaszt?
Egyik-másik kérdésnél olvasok mostanában ilyen válaszokat.
Nem vagyok abortusz ellenes, gyereket sem akarok, de ez még engem is csúnyán meglepett. Mintha az ebédet égette volna oda. Majd sütsz másikat... Ez most komoly?! :O
hmm
alkat függő a dolog
van aki könnyen túllép rajta van aki nem
teljesen más ha akarja a gyereket de most nem lehet
és más ha nem akarja és nem is jó a körülmény rá
más ha 17 évesen csúszik be és más ha 35 évesen pl 3 gyerek után
és igen ha megvan a tudatos döntés akkor könnyebb letenni
mint ha kényszerhelyzetben kell döntened
Az egy dolog, hogy valakinek ennyi az egész. Bár szerintem semmiképp sem "csak ennyi", hiszen elsülhet rosszul is.
De hogy ezt így lazán hozzávágják valakihez... Igen, ez meglep.
Én is meglepődtem ezen.
Az utóbbi időben több ilyen válasz volt, csak néztem, hogy komolyan, ez ennyi sok embernek?
Megdöbbentő szerintem.
Mintha ez az a fajta dolog lenne, hogy "Taknyos vagy? Fújd ki az orrod!"
Én sem vagyok abortusz ellenes, na de ez tényleg nem a "sebtapasz" kategóriája!
AZ ABORTUSZ NEM FOGAMZÁSGÁTLÁSI MÓDSZER, ezt jó lenne tudatosítani, de biztos van, aki így tekint rá.
A másik véglet az érzelgős-belehalós-gyilkos-erénycsősz-vállald-neveld fel-fizess gyerektartást-úgyis fel tudod nevelni-minek dugsz, ha tini vagy-kevésből is lehet, mert nem kell a gyereknek semmi-10osztályom van, munkanélküli élősködő, szuper ősanya vagyok-fogy a magyar- babóca pocaklakó manócska- vallási illetve politikai fanatikus- eltartom gyesből, segélyből-kizsarolom a gyerektartást-nézzél néma sikolyt típus.
Ha védekezés mellett esik teherbe, rögtön fel van mentve a "vádak" alól, de milyen érdekes, hogy itt mindenkinek szakad a kotonja, mindenki előváladéktól esik teherbe és mindenki szedett gyógyszert, persze-persze, handabanda...
Senkit nem a magzatok élete vagy a születendő gyermekek sorsa érdekel, csak mivel a kérdés megosztó és tényleg felvet nagyon komoly morális aggályokat mindenki szakértővé válik és gyűlölködni kezd.
Amúgy egy abortusz komoly procedúra, bunkóznak mindenhol, nyávog a klimaxos, dagadt családsegítős néni, megy a prédikáció ott is, tehát nem olyan egyszerű, mint egy sebtapasz.
Én a magam részéről nem vagyok abortuszpárti, szörnyű az a világ, amelyben ilyenre sor kerülhet, de minden eset más és óvakodnék attól, hogy bárkit nagyon élesen elítéljek. Sajnos van, hogy nincs más megoldás :(.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!