Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek a helyemben?...

Ti mit tennétek a helyemben? Abortusz?

Figyelt kérdés

7 hetes terhes vagyok, 2 hete tudjuk. Van már egy 3 éves fiúnk.

Én nem akartam volna több gyereket, de elég sokan nyaggattak hogy kell a kistesó, végül a férjem is mondta így lett. Viszont most a férjem bevallotta hogy ő sem akarja, soha nem is akarta csak azért mondta mert azt hitte, hogy igazuk van a rokonoknak és egy gyerek nem elég.

Szóval igazából egyikőnk sem szeretné a babát.

Mi legyen?

2012. dec. 15. 11:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
48%

Hú, ez nagyon jó történet és igaz.

Köszönöm, hogy leírtad!

2012. dec. 15. 12:23
 32/72 A kérdező kommentje:
Ha valakinek magyarázni kell mi a különbség egy imádott, várva várt 3 éves és egy nem szeretett, nem várt, nyűgnek és problémának tekintett magzat között, az elég sötét....
2012. dec. 15. 12:24
 33/72 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező! Az, hogy "imádot, várva várt", csak jelző. A ti viszonyulásotok egy babához. De semmiben nem különbözik ő maga attól a kicsitől, aki egy nemvárt, nem szeretett baba. Erre próbáltak rávilágítani. Eléd tennének 2 babaképet és megkérdeznék, mi a különbség, azt mondanád, semmi: baba-baba. Na, igen, de az egyik a család szemefénye, a másikat utálták, mert nem kellett a kutyának sem. Érted?
2012. dec. 15. 12:28
 34/72 anonim ***** válasza:
64%
Helyesírás: imádott, elírtam fent.
 35/72 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam minden választ.

Ne haragudj kedves kérdező, de ez így durva. A magánéletetek rátok tartozik a férjeddel. Ha én nem akarok valamit akkor teszek ellene, ilyet nem szabad csinálni, hogy a rokonok megmondták hogy kell.. Ha a rokonok azt mondják, hogy ugorjatok ki az ablakon kiugortok?

Ha a férjed is rábólintott és mivel sikerült a baba,nyilván benne voltál te is, utólag meg milyen dolog ezt mondani, hogy soha nem is akarta.. Azért egy baba nem egy bolti termék amit visszaviszek mert nem jó és levásárolom.. Túl azon, hogy a férjed benne van a babába, majd amikor sikerül közli hogy nem is akarta és persze te, mint a felesége és eddigi egyszem gyermekének anyja menj elvetetni a babát, mert mégse kell?

(Alapvetően nem vagyok abortuszellenes, mert elfogadom, hogy vannak helyzetek, amikor szükség "lehet" rá, de így azért ez elég csúnya.)

Ti vagytok egy család, nektek kell dönteni, de nem csak abban, hogy elvetessétek-e, hanem abban is, hogy kell-e!!! Mert ezek alapján lehetne mondani, hogy baba előtt a rokonokra hallgattatok, akkor most "hirtelen" miért magatokra?

36/72 anonim ***** válasza:
51%

Ha egyikőtök sem akarja, akkor ne tartsátok meg. Ennyi. Nem a nagy családnak kell elsősorban boldogságban élni, nem az anyósnak - apósnak, hanem a ti kis családotoknak. DE: nyisd ki a szád és olsd le őket, ha még egyszer ezzel a gyerek témával csesztettnek! Egyszerűen, mond meg, hogy ti úgy dönöttetek, hogy csak 1 gyereket akartok, így vagytok boldogok, és PONT. Határozottan ,hogy köpni-nyelni ne tudjon a mama! És értse meg! Kérdezd meg tőle, hogy megértette-e? Mert ha nem akkor szívesen elmondod mégegyszer, de nem szeretnél többet semmiféle beszélgetést folytatni a kistesó témáról. Ha úgy döntötök, hogy egyszer mégis lesz kistesó, higyje el időben fog róla tudni. Ennyi!

Tudod : Néma gyereknek anyja sem érti a szavát!

Csak ügyesen!

Állj a sarkadra, a te életed, a te családod!

33N

2012. dec. 15. 12:33
 37/72 anonim ***** válasza:
27%
"A te életed, a te családod". Az a baj, hogy épp nem az ő életéről van szó, egy másik életet készül kioltani...
2012. dec. 15. 12:35
 38/72 anonim ***** válasza:
87%

37-es, ezzel egyet is értenék ha egy becsúszott babáról lenne szó, de a kérdező és a férje tervezték a babát, szándékosan esett teherbe, de most hirtelen meggondolták magukat.

Én ezzel nem tudnék együtt élni és hihetetlenül felelőtlennek tartom őket. Nem tudom, hogy tud a kisfia szemébe vagy egyáltalán tükörbe nézni.

2012. dec. 15. 12:41
 39/72 anonim ***** válasza:
47%
És még engem oltogatsz? Nem durva ez egy kicsit?
2012. dec. 15. 12:49
 40/72 anonim ***** válasza:
86%

Az ilyen anyának nem is való gyerek...Aki a méhében lévő kisbabáját "nyűgnek" nevezi.Vetesd csak el nyugottan.Már most sajnálom szegénykét.Egész életében hallgathatná ezt: téged nem is terveztünk,de jó is lenne most nélküled.

Bár én a helyedben bevállalnék még hármat, de a te életed.

2012. dec. 15. 13:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!