7 hetes terhes vagyok, 2 hete tudjuk. Van már egy 3 éves fiúnk.
Én nem akartam volna több gyereket, de elég sokan nyaggattak hogy kell a kistesó, végül a férjem is mondta így lett. Viszont most a férjem bevallotta hogy ő sem akarja, soha nem is akarta csak azért mondta mert azt hitte, hogy igazuk van a rokonoknak és egy gyerek nem elég.
Én azt sem értem, hogy akinek már van egy és elvileg szereti, az hogy tud így érezni egy babával kapcsolatban?
2012. dec. 15. 13:04
42/72 anonim válasza:
Ez tényleg durva. Pedig én elfogadom az abortuszt, ha nagyon kell. Na de ilyet...
Tegyük fel kikapartatod a babát. Utána nem lesz lelkifurdalásotok? Direkt létrehoztok egy új életet majd fogjátok és megölitek csak mert meggondoltátok magatokat?
Hogy fogsz a fiadra nézni ezek után? Neki adtatok esélyt a tetsvérének nem? Pedig terveztétek! Én ilyen teherrel biztos nem tudnék együtt élni.
Nem szokásom ítélkezni, de ez a történet tényleg ledöbbentett.
2012. dec. 15. 13:06
43/72 anonim válasza:
ne haragudj,nem tudom hány éves vagy de így egy 5 éves gondolkozik kb. Megcsináltátok a gyereket mert a rokonok szerint legyen még egy most meg megölnétek.tessék most már kihordani,megszülni és felnevelni.Két felnőtt ilyen idióta legyen,vállaljátok most már a felelősséget ha ennyi eszetek volt.
2012. dec. 15. 13:07
44/72 anonim válasza:
*15
2012. dec. 15. 13:07
45/72 anonim válasza:
Utolsó, jó az az 5, ha az életkorukra írtad a helyesbítést...
2012. dec. 15. 13:09
46/72 anonim válasza:
egy 5éves nem ölne meg senkit azért helyesbítettem
2012. dec. 15. 13:12
47/72 anonim válasza:
Na jó kérdező. Akkor ugye ez csak vicc volt? Most már megmondhatod.
2012. dec. 15. 13:13
48/72 anonim válasza:
Az a szomorú, hogy szerintem ez nem is vicc. (inkább bár az lenne, de akkor is "elmondana" néhány dolgot a kérdezőről és a családjáról.)
2012. dec. 15. 13:16
49/72 anonim válasza:
Te nem vagy komplett vagyis nem vagytok a férjeddel együtt de ugy néz ki a családotok is diliházba valo ha igaz a történet egyánltalán mert egy ANYUKA nem játszik a gyermekei életével!!!ha igez a történet sajnálom a 3 éves kisfiut is marha jo fej szülei vannak mit ne mondjak!
2012. dec. 15. 13:19
50/72 anonim válasza:
Ha már volt eszetek megcsinálni, legyen arra is, hogy felnevelitek!!! Ostobák vagytok, gyerekes felfogásúak. Azokat lehet így irányítani, a normális felnőtteket nem! Meg van a véleményem rólatok... Te tyúkeszű vagy, a férjed meg egy gerinctelen alak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!