Szerintetek a baba szempontjából az abortusz, vagy az örökbeadás a jobb?
Egy példa: Egy szegény családba védekezés mellett becsúszik a harmadik baba. Nem tudnák eltartani. Itt már a baba szempontjából kell nézni. Tehát az a jobb neki, ha meghal, vagy ha egy családhoz kerül, és valószínüleg soha nem fogja látni a szüleit.
Mindenki véleményére kíváncsi vagyok.
Mint minden eloleny szempontjabol az elet jobb a halalnal. (erre torekszik minden, hogy tuleljen)
Orokbefogadas, tudtommal van nyilt is es akkor tudhatja kik a szulei, de ez mar ujabb gondolkodnivalo. Annyi gyermektelen par szeretne orokbefogadni es olyan sok az abortusz, olyan szomoru egy ilyen dontest meghozni.
Kedves 4-es nem egészen értelek.
Szeretetről, bántásról beszélsz. Az abortusz szeretetteljes dolog? És az nem bántás?
Nagyon sajnálom ami veled történt.
Köszi, már régen volt, túltettem magam rajta, utána született egészséges gyermekünk :)
És az nem bántás, ha olyan örökbefogadó szülőkhöz kerül, ahol nem szeretik, bántják? Ismerek családot, ahol két örökbefogadott kislány van, sajnos az apuka nem akarta egyiket sem... és elég rossz a viszony a két kislány és az "apuka" között.. Mivel ezt közelről látom, nekem egyből az ugrik be, hogy az én gyerekemmel ezt nem csinálhatná meg egy "idegen" :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!