Hogyan rövidíthető a várakozási idő? Örökbe szeretnénk fogadni újszülött fehérbőrű kisbabát (erre van határozatunk)!
A béranyaság más fogalom,ezt nyílt örökbefogadásnak nevezik!
Sokat lehet hallani a nyílt örökbefogadásról, ami manapság egyre gyakoribb. Ilyenkor az örökbe adó és az adoptáló ismerik egymást, sőt egyre több az ilyen eseteknél az együtt szülés. Nyílt örökbefogadás esetén a feleken múlik, hogy tartani fogják-e egymással a kapcsolatot az adoptálás után is.
Sajnálom a tájékozatlanságod!
7.
Örülj neki és van saját gyereked, és nem kell ezzel foglalkoznod!
1.
Kedves válaszoló,ha nem tudod hogy mi a béranyaság és mi a nyílt örökbefogadás közötti különbség kérlek,ne reagálj rá!
Én is örülök,hogy van "saját" gyermeked,bár meg kell jegyeznem,h minden örökbefogadott csöppség a vérszerinti gyermek státuszában lép,így nekem is lesz "saját" gyermekem! :-D
2.
Köszönöm,mindenkinek aki civil szervezetet próbált ajánlani!
3.
Sajnálom,hogy foglalkoztat ez a téma és,hogy tettem fel tegnap este és ma délelőtt is ezzel kapcsolatban kérdést!
Sajnos még meg sem tudom ígérni,hogy ez volt az utolsó örökbefogadással kapcsolatos kérdésem,de remélem hamar áttudsz görgetni a bejegyzésemen!
Kedves 7. KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!