Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek elég 2-3 év...

Szerintetek elég 2-3 év felfüggesztett börtön büntetés egy olyan nőnek aki elgázolt 2 három hónapos kisbabát? Ennyit ért a 2 baba?

Figyelt kérdés

Lehet hogy nem jó helyre irtam a kérdést...ezért bocsika.

Tegnap totál padlóra tett hogy meghalt a másik baba is...

Szegény szülők...

Szerintetek ki hibázott???

A 63 éves nő még nyilatkozni sem akar...

Én tuti megöltem volna...

Olyan szörnyű ez az egész

2012. jún. 21. 08:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/81 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó, ott a pont... én ugyan nem érdi vagyok, hanem picit odébb lévő kertvárosi (Budafok) de fél óra alatt tudnék 10 olyan helyet fotózni, ahol pl. a járda szélességébe van belerakva a villanyoszlop... babakocsival esélytelen...

Igazándiból a járda az manapság ilyen mostohán kezelt senkiföldje, különböző rendeletek általában a járda melletti házban lakó felelősségi körébe utalták, csak hát a lakó el tudja távolítani télen a jeget, nyáron a kilógó ágakat... de pl. egy villanyoszloppal vagy egy tűzcsappal szemben tehetetlen...

2012. jún. 22. 20:11
 72/81 anonim ***** válasza:
0%

Ne aggódjak!

Én is le lettem pontozva, mert felvállaltam,hogy nem tolom a gyereket olyan járdán, ahol 10 méteren 3 kutya megy neki a kerítésnek!:)

Szánalmas emberek vannak itt, nuku intelligenciával!

2012. jún. 22. 22:22
 73/81 anonim ***** válasza:

Inkább a kutya menjen a kerítésnek,mint az autó a gyereknek.És bocsi,de irtó rossz minőségűek az utak is.Akkor felmehetek kocsival a járdára? Néhány válaszoló logikájából kiindulva igen.

(igen,van két kicsi gyerekem és vezetek is napi szinten)

2012. jún. 23. 23:00
 74/81 anonim ***** válasza:
Nem, nem tudsz felmenni a járdára, mert NINCSEN! És azt is számold bele, hogy k*rva jó fel le cikázni, járda, út, járda út, mert ugye ahol van sem folyamatos a járda... (Az érdi lakos)
2012. jún. 23. 23:08
 75/81 anonim ***** válasza:

Akkor a videón milyen járda látható?Komolyan kérdezem.

És hány olyan eset van,amikor van járda,de kényelmesebb az úttest és ott tolják.Vagy a járda mellett sétálnak. Mindig az autósokat szidják,de a gyalogos is sokszor azt hiszi,neki mindent lehet,mert majd kikerülnek,hisz elférnek....

2012. jún. 24. 07:08
 76/81 anonim ***** válasza:
De akkor még mindig van egy nyitott kérdés, miért nem voltak bekötve a babák....? Az ütést mindenképp tompította volna, legalább nem repülnek ki.... Amúgy én se értem mi van ezzel a járdával, mert a tv-ben jó minőségű járdákat mutatnak, meg vmi olyat olvasok h a szakértő véleménye szerint az (is) okozhatta a tragédiát, hogy akkor tolták le a babakocsikat a járdáról, amikor az az autós épp jött.
2012. jún. 24. 07:15
 77/81 anonim ***** válasza:

Ha nem mondana igazat a vezető,akkor a szülők is vagy legalább az egyik sérült volna.

Feltehetően úgy csináltak,mit rengeteg anyuka,akit látok,először tolja ki a babakocsit,aztán néz körül. Hiába van elsőbbséged a gyal.átkelőhelyen,akkor is először körül kell nézni,ugyanez érvényes a lámpás zebráknál is. Sima úttestnél meg eleve érvényes ez a szabály.Bármikor jöhet bármilyen jármű,vagy akár csak egy kerékpáros.

Majd megállapítják ki volt a felelős. Szennylapok információra meg sose szabad adni.

2012. jún. 24. 07:36
 78/81 anonim ***** válasza:
Sókristály: Ezen röhögök percek óta, hogy egy "Adolf Hitler" nicknevű valaki vesz védelmébe két elgázolt roma kisbabát... :D
2012. júl. 1. 21:35
 79/81 anonim ***** válasza:
Honnan veszed h romák voltak?Csak mert nem voltak azok.
2012. júl. 2. 07:55
 80/81 anonim ***** válasza:
Blikkben nézd meg a képüket...
2012. júl. 2. 19:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!