Szerintetek elég 2-3 év felfüggesztett börtön büntetés egy olyan nőnek aki elgázolt 2 három hónapos kisbabát? Ennyit ért a 2 baba?
Lehet hogy nem jó helyre irtam a kérdést...ezért bocsika.
Tegnap totál padlóra tett hogy meghalt a másik baba is...
Szegény szülők...
Szerintetek ki hibázott???
A 63 éves nő még nyilatkozni sem akar...
Én tuti megöltem volna...
Olyan szörnyű ez az egész
Kedves utolsó, ott a pont... én ugyan nem érdi vagyok, hanem picit odébb lévő kertvárosi (Budafok) de fél óra alatt tudnék 10 olyan helyet fotózni, ahol pl. a járda szélességébe van belerakva a villanyoszlop... babakocsival esélytelen...
Igazándiból a járda az manapság ilyen mostohán kezelt senkiföldje, különböző rendeletek általában a járda melletti házban lakó felelősségi körébe utalták, csak hát a lakó el tudja távolítani télen a jeget, nyáron a kilógó ágakat... de pl. egy villanyoszloppal vagy egy tűzcsappal szemben tehetetlen...
Ne aggódjak!
Én is le lettem pontozva, mert felvállaltam,hogy nem tolom a gyereket olyan járdán, ahol 10 méteren 3 kutya megy neki a kerítésnek!:)
Szánalmas emberek vannak itt, nuku intelligenciával!
Inkább a kutya menjen a kerítésnek,mint az autó a gyereknek.És bocsi,de irtó rossz minőségűek az utak is.Akkor felmehetek kocsival a járdára? Néhány válaszoló logikájából kiindulva igen.
(igen,van két kicsi gyerekem és vezetek is napi szinten)
Akkor a videón milyen járda látható?Komolyan kérdezem.
És hány olyan eset van,amikor van járda,de kényelmesebb az úttest és ott tolják.Vagy a járda mellett sétálnak. Mindig az autósokat szidják,de a gyalogos is sokszor azt hiszi,neki mindent lehet,mert majd kikerülnek,hisz elférnek....
Ha nem mondana igazat a vezető,akkor a szülők is vagy legalább az egyik sérült volna.
Feltehetően úgy csináltak,mit rengeteg anyuka,akit látok,először tolja ki a babakocsit,aztán néz körül. Hiába van elsőbbséged a gyal.átkelőhelyen,akkor is először körül kell nézni,ugyanez érvényes a lámpás zebráknál is. Sima úttestnél meg eleve érvényes ez a szabály.Bármikor jöhet bármilyen jármű,vagy akár csak egy kerékpáros.
Majd megállapítják ki volt a felelős. Szennylapok információra meg sose szabad adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!