Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek elég 2-3 év...

Szerintetek elég 2-3 év felfüggesztett börtön büntetés egy olyan nőnek aki elgázolt 2 három hónapos kisbabát? Ennyit ért a 2 baba?

Figyelt kérdés

Lehet hogy nem jó helyre irtam a kérdést...ezért bocsika.

Tegnap totál padlóra tett hogy meghalt a másik baba is...

Szegény szülők...

Szerintetek ki hibázott???

A 63 éves nő még nyilatkozni sem akar...

Én tuti megöltem volna...

Olyan szörnyű ez az egész

2012. jún. 21. 08:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/81 A kérdező kommentje:
Én nem vitát akartam csinálni a kérdésemből...csak elszomorit hogy 2 pici baba belehalt...
2012. jún. 21. 12:19
 52/81 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok az a válaszoló, aki először felvetette a kérdést, hogy miért nem voltak bekötve a kicsikék. Vannak dolgok, amik elkerülhetetlenek, de ha már bekövetkeznek, ne legyenek benne halálos áldozatok. Véleményem, de csak az véleményem szerint, mégha el is sodorja a babakocsit az autó (mert nem elgázolta, hiszen nem ment gyorsan a sofőr) akkor is lehet, hogy súlyosabb, de nem halálos sérüléseket szenvedtek volna a babák. Csak sajnos már késő ezen utólag gondolkodni. Nagyon-nagyon sajnálom a baleset mindkét oldaláról érintetteket és a családtagokat.
2012. jún. 21. 12:19
 53/81 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező! Pedig elindítottad a lavinát, még ha nem is akartad. Hiszen te egyből a sofőrt ölted volna meg. Sokan csak megpróbáltak rávilágítani, hogy nem minden fekete vagy fehér a történetben.
2012. jún. 21. 12:22
 54/81 anonim ***** válasza:
61%

Kár h Sókristályt lepontozzátok, mert tulképp neki is igaza van. A rendelésen is, mikor viszem a kicsiket meg a játszin is sok bibis gyereket látok. Mármint h seb van rajtuk, le van tapasztva vmilyük sebtapasszal, Akkor most mutogassak anyura, hogy "milyen anya vagy te, hogy ilyen sérülések vannak rajta??" elég ha csak 1 percre félrenéz!! Nem akarom minden "balesetünket " leírni, de volt (és lesz is) egy pár bekékülés, fejpukli nálunk is.Pedig nem is "rossz" a fiam.

Én a szülőket sem ítélem el, mert hibáztak, de meleg volt, a hócipőjük ki lehetett, siettek haza, .. akármi. Könnyű mondani, hogy így meg úgy kellett volna... a baj már megtörtént, nem hozhatják vissza a kicsiket, elég "büntetés" ez nekik is ...:(((

2012. jún. 21. 12:31
 55/81 anonim ***** válasza:
90%

Igen, kedves Kérdező, az OK, hogy nem akartál vitát, csak kicsit erős volt a felütés, amivel a kérdést feltetted, ilyen zsigeri, gyomorból jövő reakció, mint ha legalábbis egy szadista sorozatgyilkosról beszélgetnénk.

Tudod, balesetről és gondatlanságról annyit, hogy a legméretesebb dolog ebben a műfajban ugye Csernobil volt, ahol - még ha levesszük a bulvár-túlzást, akkor is - több százan meghaltak a helyszínen, és több ezren a következményekben, mindannyian valaki szülei, és valaki gyerekei. És még akkor se, a diktatórikus SZU-ban se végeztek ki senkit, a fő felelős valami 10 évet kapott.

És hát sajnos volt a közelmultban példa, amikor tényleg megölték a gyereket elsodró sofőrt, ügye a Szögi Lajos féle ügy... ahol a bíróság példásan meg is mérte a lincselőket... szóval nehogy már az a viselkedés legyen a minta, nehogy már azt célozzuk be, hogy minden gázoló - felelősségétől függetlenül - megállás nélkül tovább hajtson, mert az életét kell féltenie.

Egy baleset helyszínén egyetlen dolognak van helye: a segítésnek, a kár minimalizálásának. A felelősség kérdésének tisztázása a vizsgálat dolga...

2012. jún. 21. 12:43
 56/81 anonim ***** válasza:
44%

az idióta szülők kitolták az útra a babákat,pedig elfértek volna a járdán is. nem kötötték be őket ami alap,ha bekötik,szinte semmi bajuk se lett volna,nem repülnek ki. semmi láthatósági cucc nem volt rajtuk pedig este mentek. az autóstól miért elvárás h észrevegye őket,ha náluk nem elvárás h észrevegyenek egy hangos,piros autó ami szemben jön velük?

bocsika de nem az autós volt a hibás,ezt már mindenki tudja.

2012. jún. 21. 12:45
 57/81 anonim ***** válasza:
38%

Este 8kor nem is értem, hogy csecsemők miért nem az ágyukban aludtak már?!

Napirend nuku? vagy mert jóidő van, a szülőknek úgy tetszik, hogy rángatják a gyerekeket össze-vissza?

Minden téren felelőtlenek voltak.

2012. jún. 21. 12:53
 58/81 anonim ***** válasza:
nekünk van olyan ismerősünk aki elev 2 1 személyes kocsit vett. csak akkor megy a babákkal ha van aki segít. és van kenguru,plusz olyan ikerkocsi,ahol egymás mögött vannak a picik
2012. jún. 21. 12:58
 59/81 anonim ***** válasza:
64%

"Kedves" 56-os, 57-es válaszadó...

1.) Nem tudhatod, miért tolták ki az útra. Újból mondom: NEM TUDHATOD. Kitolhatták szimplán azért is, mert a szembeni buszmegállóba akartak menni, kitolhatták azért is, mert ismerősek a környéken, és az egyik ott lakónak hangosan ugató, agresszív kutyája van, és nem akarták, hogy felébressze az alvó piciket. (Nekem is van egy elég öblös hangú németjuhászom, aki bizony mint házörző, ugat. És nem egy, nem két szülő viszi ki a gyerekét az útra, mikor elmennek előttünk, legyen az a gyerek akár babakocsiban, akár nem, pedig mi főút mellett lakunk. Hiába bizonygatom, hogy menjenek nyugodtan, amikor ott vagyunk, mert akkor nem ugat, és eleve nem harap, inkább nem kockáztatnak.)

2.) Mi közöd is van az ő napirendjükhöz? Ugyebár semmi. Eleve nem mindenki ragaszkodik görcsösen a napirendhez (aminek a kialakítása két babával még nehezebb), másrészt honnan tudod, hogy nem azért sétáltak velük, mert a babák emiatt az irdatlan meleg miatt nem tudtak elaludni, és a szülők tudták, hogy a babakocsiban megnyugszanak és elszundítanak. Ezer és millió okuk lehetett rá, miért voltak akkor és ott, neked pedig semmi közöd hozzá.

Undorító, amit műveltek, én szégyellem magam helyettetek.

2012. jún. 21. 13:05
 60/81 anonim ***** válasza:
53%
57-es, ne keress már a kákán csomót, a szülő kb akármiért tolja este 8-kor a gyerekét babakocsiban. Mondjuk nagyszülőknél voltak, mondjuk akkor ítélték megfelelőnek az időjárást levegőzéshez...
2012. jún. 21. 13:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!