Szerintetek elég 2-3 év felfüggesztett börtön büntetés egy olyan nőnek aki elgázolt 2 három hónapos kisbabát? Ennyit ért a 2 baba?
Lehet hogy nem jó helyre irtam a kérdést...ezért bocsika.
Tegnap totál padlóra tett hogy meghalt a másik baba is...
Szegény szülők...
Szerintetek ki hibázott???
A 63 éves nő még nyilatkozni sem akar...
Én tuti megöltem volna...
Olyan szörnyű ez az egész
Idióta szülők? Látom még egy tévedhetetlen anyuka, vagy apuka jelent meg. Odaállnál eléjük, és látva agyászukat, fájdalmukat, a szemükbe mondanád ezt?
Meg este 8-kor már ágyban lenne a babák helye, mert hogy a napirend? Napközben kánikula van, ha valaki akkor sétáltat, akkor meg azért felelőtlen.
Nem is értem, hogyan formálnak jogot arra egyesek, hogy földön fekvő emberekbe belerúgjanak. Nyomorúságos dolog ez.
Borzasztóan sajnálom a két kicsi babát- nekem is négy hónapos a legkisebb gyerekem. De én azt a 63éves nőt is sajnálom nagyon- ez nem szándékos gázolás volt- és biztos, hogy mindenét odaadná, hogy visszaadja a szüleinek a két kicsit.
Ne ítélkezzünk, bárkivel bármikor megtörténhet hasonló szörnyű baleset.:(
Csak egy példa arra,hogy miért toltam pl. múltkor a gyerekem az úton!
A gyógyszertárba kellett elmennem, mert lázas lett és elfogyott a kúp. A kocsim a férjemnél volt.
Na már most, ott ahol lakunk nem tudom miért, de majdnem minden 2. ember szép, nagytestű kutyát tart. Roti, pitbull, németjuhász, csak hogy a közvetlen szomszédokat soroljam.
Ahogy elindultunk a 3. háznál kb. odaugrott a Roti a kerítéshez, és szabályosan elkezdte rágni a kerítés rácsát. A gyerekem úgy nekiállt szegény üvölteni,hogy levegőt sem vett. Nemcsodálom, szerintem nekem is becsurrant egy kis pisi.
Na az ugatásra a többi kutya is odajött a kerítéshez! Végignéztem és láttam,hogy mindegyik nagytestű ott ugat a kerítésnél! Nem lett volna az a pénz, amiért végigtoltam volna a járdán a gyereket. De mivel a gyógyszerért el kellett jutnom, hát kb. 200-300 métert az úton toltam.
Nem gondolnám,hogy felelőtlenség,hogy nem teszem ki a gyerekem minden 5. méteren kutyavicsorgásnak!
Nem értelek titeket!
Minek ezzel ennyit foglalkozni?
Miért nem főztök/mostok/takarítotok...:)
Nézzétek meg, öleljétek át alvó/játszó gyereketeket, és adjatok hálát, hogy nem veletek történt ez a tragédia!
A következő privát üzenetet kaptam. Azért osztom meg veletek, hogy lássátok, kik azok, akik csak fekete-fehérben látják a világot. Lehet, hogy itt az oldalon még csak moderálják magukat, de a privát üzeneteik magukért beszélnek. Külön felhívnám a figyelmet a felhasználónévre!!!
Az üzenet küldője: Adolf Hitler89
Az üzenet címzettje: Sókristály
Az elküldés időpontja: ma 19:10
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Szerintetek elég 2-3 év felfüggesztett börtön büntetés egy olyan nőnek aki elgázolt 2 három hónapos kisbabát? Ennyit ért a 2 baba?
"Idióta szülők? Látom még egy tévedhetetlen anyuka, vagy apuka jelent meg. Odaállnál eléjük, és látva agyászukat, fájdalmukat, a szemükbe mondanád.."
Az üzenet témája: K. ANYÁD
Az üzenet szövege: NAPKÖZBEN 40 FOKOS HŐSÉG VAN CSAK ESTE VAN LEHETŐSÉG SÉTÁLTATNI A PICIKET. LÁTOM NEKED NINCS GYEREKED DE HA VOLNA AKKOR NEM ÍGY VÉLELKEDNÉL. NEM TUDOM HOGY NŐ VAGY ILLETVE PASI DE HA ILYEN HELYZETBE KERÜLSZ REMÉLEM ÁT ÉLED AZT AMIT MOST A SZÜLŐK.IGEN HA ELKÖVETEK VALAMIT ODA ÁLLOK ÉS VÁLLALOM A KÖVETKEZMÉNYEKET CSAK A HOZZÁD HASONLÓ CSÚSZÓ-MÁSZÓ-PATKÁNYOK NEM TESZIK MEG. ENNYI A VÉLEMÉNYEM A HOZZÁD HASONLÓKHOZ IS.
Sőt most hogy elolvastam még egyszer, rájöttem, hogy nem is tudom értelmezni.
Azt írta, hogy 40 fokos melegben nem lehet sétáltatni. - Én is ezt írtam.
Nem ítélkeztem sem a szülők, sem a sofőr fölött. Mindannyiukat sajnálom, és balesetként tekintek a történtekre.
Most akkor mitől is vagyok csúszó mászó féreg?
Segítene valaki megfejteni ezt az irományt?
Nem tudom, kedves Sókristály, igazság szerint nekem sem világos... valójában olyan, mintha még ő maga sem tudná, mit is gondol a történtekről. Az üzenet elején legalábbis védeni látszik a szülőket, a végére azonban mintha maga is bírálná őket - legalábbis odaállna eléjük, és a szemükbe mondaná, hogy hibáztak.
Negyedszerre bontom szótagokra ezt az irományt, de még mindig nem teljesen világos.
Semmi baj, talán lesz olyan kedves az üzenet küldője, és kifejti számunkra itt, hogy mit is gondolt.
(Mellesleg imádom az ilyen idiótákat. Ő az, aki nem meri felvállalni a véleményét itt, a témában, hanem privát üzenetben áll neki sértegetni, és még rád mondja, hogy "csúszó-mászó féreg"... dehogy állna oda az ilyen a szülők elé. Lapítana mint Rozi a moziban...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!