Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek elég 2-3 év...

Szerintetek elég 2-3 év felfüggesztett börtön büntetés egy olyan nőnek aki elgázolt 2 három hónapos kisbabát? Ennyit ért a 2 baba?

Figyelt kérdés

Lehet hogy nem jó helyre irtam a kérdést...ezért bocsika.

Tegnap totál padlóra tett hogy meghalt a másik baba is...

Szegény szülők...

Szerintetek ki hibázott???

A 63 éves nő még nyilatkozni sem akar...

Én tuti megöltem volna...

Olyan szörnyű ez az egész

2012. jún. 21. 08:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/81 anonim ***** válasza:
100%

Igen!Én is úgy gondolom,hogy mindenki áldozat ebben a balesetben!Szegény szülők...elvesztették a gyerekeiket és tényleg,ha ott laktak és látták,hogy keskeny a járda miért nem olyan babakocsi vettek,amelyiknél egymás előtt vannak a babák!És őszintén ki köti be 34 fokban a három hónapos babáját??Életük végéig nem fogják tudni feldolgozni a tragédiát!És a 63 éves sofőr???Élete végéig nem fogja tudni feldolgozni ez...!Pedig lassan ment!

Szörnyű ez így is úgy is!Lehet felelősöket keresni,okokat,de ez mind mit sem ér!Sajnos a két elvesztett kisbaba már nem fog visszajönni!:(

Nyugodjanak békében!

2012. jún. 21. 09:58
 22/81 anonim ***** válasza:
100%

Most eszembe jutott, hogy pár éve szemtanúja voltam egy balesetnek (pontosabban kb 1 perccel utána értem oda), pont Karácsony napján egy autós elsodort egy bácsit, aki szerencsétlenül esett, az agyalapját ütötte az útpatkába és azonnal meghalt (volt a helyszínen egy orvos is, nem lehetett mit tenni).

Na, az is egy olyan helyzet volt, hogy a bácsi "toronyiránt" ment a buszmegállóhoz, nem a zebráig kerülve, az autós is lehet, hogy 5-10-zel többel jött, de mindkettőnek a legfőbb bűne kb az lehetett, hogy sietett haza karácsonyozni.

Ilyen szerencsétlen véletlenek sajnos vannak, a közlekedés veszélyes üzem. A jog ezzel tudni se tud mit kezdeni, meg nem is feladata. Amit a jog tehet, az az, hogy a notorius gyorshajtókat, részegen közlekedőket, piros lámpák rémeit, dafke-szabályszegőket és egyéb közúti kártevőket kiszorítja az utakról, és így jelentősen csökkenti a baleset esélyét. De olyan soha nem lesz, hogy az nulla legyen, ezt minden közlekedőnek tudomásul kell vennie.

2012. jún. 21. 10:03
 23/81 anonim ***** válasza:
81%
Én még 34 fokban is bekötöttem a babámat. Elég egy bukkanó, vagy csak elég, ha kitörik a babakocsi kereke stb. Mert az ördög sosem alszik....
2012. jún. 21. 10:22
 24/81 anonim ***** válasza:
100%
A párom édesanyja is egy szerencsétlen balesetben hunyt el pár éve. Az út szélén sétált, ködös időben, szemben a forgalommal egy járda nélküli úttesten. És elütötték. Sajnos esélye sem volt a kocsival szemben. Itt is sok minden közrejátszott, mint szegény kisbabák esetében. De talán elkerülhető lett volna a baleset, ha....
2012. jún. 21. 10:24
 25/81 anonim ***** válasza:
82%

az autó nem elgázolta az ikreket hanem elsodorta a babakocsit.

azért van különbség, ne túlozz már.

tök mindegy mennyi időre ítélik vagy nem ítélik, nem az lesz a büntetése, hogy börtönben csücsül hanem a megőrülésig tartó lelkiismeret furdalás.

azt írod, még nyilatkozni se akar... kérdem én mi a fenének kéne beszélnie a sajtóval, ki ő? a helyszínen elismerte a felelősségét, ennyi az ő dolga...

egyébként meg a szülők is kivédhették volna ezt a balesetet. eleve nem kéne az úttesten tolni a babakocsit de ha már így tettek legalább bekapcsolhatták volna őket.

szóval könnyű neked a fotelban hátradőlve ítélkezned meg köpködnöd de talán inkább csöndbe kéne maradni az ilyen tragédiák után...

2012. jún. 21. 10:37
 26/81 anonim ***** válasza:
66%
Ebben a dologban mind2 fél bűnös,de a szülők mégis jobban bűnösek mint a sofőr.Mért kellett ott tolni a kicsiket amikor a járdán is el fértek volna,miért nem voltak bekötve?Meg mondjuk meg az öszintét milyen szülő az aki az autoutón tolja a gyerekét????FELELŐTLEN!!!!Na ennyit fűzök hozzá!
2012. jún. 21. 10:48
 27/81 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem nagyobb esélye van annak, hogy a szülők kerüljenek börtönbe, mert nagyobb hibá(ka)t követtek el, mint a vétlen sofőr. A babakocsi simán elfért volna a járdán, még ott is ahol oszlopok vannak. Ha át akarok kelni az úttesten háromszor körülnézek, nem pedig megyek a vakvilágba előre. 3 hónapos babákat pedig már be szoktak kötni, mert már jó esetben ennyi idősen forognak.

A nyilatkozásról pedig annyit, hogy míg le nem zárul a vizsgálat, valószínűleg nem is engedik, hogy beszéljen róla a nő.

2012. jún. 21. 10:58
 28/81 anonim ***** válasza:
63%
Mózeskosárban be lehet kapcsolni a babát? A miénkben nem lehetett.
2012. jún. 21. 11:01
 29/81 anonim ***** válasza:
31%

Ritka felelőtlen szülők..

Őket hogy nem sodorta el az autó?

Miért nem a gyönyörűen felújított, teljesen sík, SZÉLES járdán tolták?

Egyébként cigányok voltak a szülők? mert ez nem derült még ki számomra.

Két ártatlan életbe került a felnőttek felelőtlensége.

2012. jún. 21. 11:11
 30/81 anonim ***** válasza:
46%

"Miért nem a gyönyörűen felújított, teljesen sík, SZÉLES járdán tolták? "

Mert, több helyen is olvasom, azon a környéken nincs ilyen :(

2012. jún. 21. 11:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!