Szerintetek elég 2-3 év felfüggesztett börtön büntetés egy olyan nőnek aki elgázolt 2 három hónapos kisbabát? Ennyit ért a 2 baba?
Lehet hogy nem jó helyre irtam a kérdést...ezért bocsika.
Tegnap totál padlóra tett hogy meghalt a másik baba is...
Szegény szülők...
Szerintetek ki hibázott???
A 63 éves nő még nyilatkozni sem akar...
Én tuti megöltem volna...
Olyan szörnyű ez az egész
29. vagyok.
Akkor nem nézted tegnap a híradót. Ott mutatták a járdát, a legkeskenyebb helyet lecentizték és még az is 10 cm-el szélesebb volt, mint a legszélesebb ikerkocsi.
Ha nincs vagy rossz infód van, akkor tájékozódjál jobban.
Az a kocsi nem mózeses volt, ahogy nézte4m egy háttámlát emelhető kocsi volt, amiben bizony van biztonsági öv.
És ugyan egy autósnak, miért kellene számítani egy utcán sétálgató babakocsis párra, amikor ott a járda, ami teljesen jó állapotú volt, és ha az oszlop mellett nem is fértek volna el, ott volt a füves rész, nem egy szakadék volt a járda mellett, ahova nem lehetett volna letolni a babakocsit.
Ahol mi lakunk egy Pest megyei kisváros, 17 ezer lakossal és sajnos egyetlen utcán van járda, ergo én a még megengedettnél is lassabban megyek mindig, mert az úttest mellett közvetlenül a házak vannak, rengeteg kisgyerek, soha nem tudhatom honnan szalad ki valaki, vagy honnan tolnak ki épp egy babakocsit elém. Azon az utcán, ahol a baleset történt, nem kellett az autósnak ilyenre számítania, még akkor sem ha a szemébe sütött a nap.
Érdekes az emberek megítélése, tegnap beszélgettem erről egy ismerősömmel, aki egyértelműen elítélte a sofőrt, mert azt mondta, hogy ha ő nem lát semmit, akkor inkább megáll. És mondta ezt egy olyan, aki minden szívfájdalom nélkül elkocsikázik a gyerekeivel (pici gyerekek) akár 20 km-t is gyerekülés nélkül. no comment....
"Mert, több helyen is olvasom, azon a környéken nincs ilyen :( "
120cm széles a járda azon a környéken (az oszlopoknál 92cm - a babakocsi szélességére 80 cm-t mondtak, tehát elfértek volna), nem hepehupás, hanem járható, vannak ennél sokkal rosszabb minőségű járdák, mégis azokon is el lehet tolni a babakocsit.
Kezd nagyon rossz irányba menni a kérdés :-(
Először a sofőrrel szembeni lincshangulat, most már a szülők "ritka felelőtlensége".
Istenem, olvassátok már vissza önmagatokat!
Baleset történt. Lehet, hogy hibázott a sofőr, mert ha vakít a nap, akkor még jobban lassítania kellene. De miért számított volna babakocsira az úttesten?
Hibáztak a szülők, mert ott közlekedtek, ahol nem lehetett volna. De Ők sem úgy indultak el otthonról, hogy baj lesz ebből.
Baleset volt. Összejátszottak a körülmények és a szerencsétlen véletlen. Ezeket az embereket, mindhármat, sőt a családjaikat is inkább sajnálni kellene a történtek miatt. Biztos vagyok benne, hogy mindannyian felelősnek érzik magukat és mérhetetlen a fájdalmuk.
A felelőtlenségről meg annyit, hogy mindenki felelőtlen időnként. Csak vagy megússza baj nélkül, vagy nem. És vagy elismeri, vagy nem.
Lehet, hogy az az anyuka, aki mindig jó helyen tolja a babakocsit, és mindig beköti a gyereket, esetleg néhányszor már otthagyta a pelenkázón, amíg lenyúlt az elejtett popsikenőcsért. Vagy 1 percre magára hagyta a füriben az 1 évesét, mert csöngettek. Nem lett baj? Mákja volt, és legtöbbször tényleg megússza az ember. Nekik nem jött be, de megbűnhődtek Ők ezért eléggé.
Miért felelőtlenek a szülők???
Mert az ÚTTESTEN TOLTÁK a gyerekeiket.
Szerinted nem felelőtlenek????? Te jó ég.
Tudod mi a baleset?
Ha a járdán tolják és pl. durdefektet kap az autó és kirepül a járdára és elcsapja a babakocsit.
Na az baleset.
Legyen igazatok 36-os, és 37-es!
Akkor szapuljuk azt a két szerencsétlen embert, akik elveszítették a gyerekeiket! Ettől gondolom mindenki roppant felelősségteljesnek, és hibátlannak érzi magát, olyannak, aki mindig mindent megtesz a gyerekei biztonságáért, és soha, de soha nem lankad a figyelme.
Én viszont nem állok be ebbe a körbe, mert kaptam már magam azon, hogy nem rajtam múlt, hogy baj legyen, hanem a vakszerencsén. De gondolom, ezen az oldalon én vagyok az egyetlen gyarló ember!
Igen, a vakszerencse miatt ússza meg. De hogy direkt kitolna az úttestre?
Igen, én még soha nem csináltam ilyet.
Az, hogyha a 3,5 évesem kislisszol és majdnem elcsapják és rohanok utána, az nem ugyanaz, mint babakocsit az úttesten tolna.
Vagy szerinted igen??????
Már több ilyen kérdés volt, az egyiket követtem figyelemmel. Ott is leírtam, itt is elmondom: itt mindenki hibás, és senki.
Azonban annál a kérdésnél be volt linkelve a szülők által tolt babakocsi (a vateráról), és bizony volt benne biztonsági öv...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!