Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek elég 2-3 év...

Szerintetek elég 2-3 év felfüggesztett börtön büntetés egy olyan nőnek aki elgázolt 2 három hónapos kisbabát? Ennyit ért a 2 baba?

Figyelt kérdés

Lehet hogy nem jó helyre irtam a kérdést...ezért bocsika.

Tegnap totál padlóra tett hogy meghalt a másik baba is...

Szegény szülők...

Szerintetek ki hibázott???

A 63 éves nő még nyilatkozni sem akar...

Én tuti megöltem volna...

Olyan szörnyű ez az egész

2012. jún. 21. 08:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/81 anonim ***** válasza:
95%

29. vagyok.

Akkor nem nézted tegnap a híradót. Ott mutatták a járdát, a legkeskenyebb helyet lecentizték és még az is 10 cm-el szélesebb volt, mint a legszélesebb ikerkocsi.

Ha nincs vagy rossz infód van, akkor tájékozódjál jobban.

2012. jún. 21. 11:17
 32/81 anonim ***** válasza:
61%

Az a kocsi nem mózeses volt, ahogy nézte4m egy háttámlát emelhető kocsi volt, amiben bizony van biztonsági öv.

És ugyan egy autósnak, miért kellene számítani egy utcán sétálgató babakocsis párra, amikor ott a járda, ami teljesen jó állapotú volt, és ha az oszlop mellett nem is fértek volna el, ott volt a füves rész, nem egy szakadék volt a járda mellett, ahova nem lehetett volna letolni a babakocsit.

Ahol mi lakunk egy Pest megyei kisváros, 17 ezer lakossal és sajnos egyetlen utcán van járda, ergo én a még megengedettnél is lassabban megyek mindig, mert az úttest mellett közvetlenül a házak vannak, rengeteg kisgyerek, soha nem tudhatom honnan szalad ki valaki, vagy honnan tolnak ki épp egy babakocsit elém. Azon az utcán, ahol a baleset történt, nem kellett az autósnak ilyenre számítania, még akkor sem ha a szemébe sütött a nap.

Érdekes az emberek megítélése, tegnap beszélgettem erről egy ismerősömmel, aki egyértelműen elítélte a sofőrt, mert azt mondta, hogy ha ő nem lát semmit, akkor inkább megáll. És mondta ezt egy olyan, aki minden szívfájdalom nélkül elkocsikázik a gyerekeivel (pici gyerekek) akár 20 km-t is gyerekülés nélkül. no comment....

2012. jún. 21. 11:19
 33/81 anonim ***** válasza:
100%

"Mert, több helyen is olvasom, azon a környéken nincs ilyen :( "

120cm széles a járda azon a környéken (az oszlopoknál 92cm - a babakocsi szélességére 80 cm-t mondtak, tehát elfértek volna), nem hepehupás, hanem járható, vannak ennél sokkal rosszabb minőségű járdák, mégis azokon is el lehet tolni a babakocsit.

2012. jún. 21. 11:20
 34/81 anonim ***** válasza:
67%

itt a videó

[link]

látható , hogy MEGFELELŐ a járda

2012. jún. 21. 11:23
 35/81 Sókristály ***** válasza:
59%

Kezd nagyon rossz irányba menni a kérdés :-(

Először a sofőrrel szembeni lincshangulat, most már a szülők "ritka felelőtlensége".

Istenem, olvassátok már vissza önmagatokat!

Baleset történt. Lehet, hogy hibázott a sofőr, mert ha vakít a nap, akkor még jobban lassítania kellene. De miért számított volna babakocsira az úttesten?

Hibáztak a szülők, mert ott közlekedtek, ahol nem lehetett volna. De Ők sem úgy indultak el otthonról, hogy baj lesz ebből.

Baleset volt. Összejátszottak a körülmények és a szerencsétlen véletlen. Ezeket az embereket, mindhármat, sőt a családjaikat is inkább sajnálni kellene a történtek miatt. Biztos vagyok benne, hogy mindannyian felelősnek érzik magukat és mérhetetlen a fájdalmuk.

A felelőtlenségről meg annyit, hogy mindenki felelőtlen időnként. Csak vagy megússza baj nélkül, vagy nem. És vagy elismeri, vagy nem.

Lehet, hogy az az anyuka, aki mindig jó helyen tolja a babakocsit, és mindig beköti a gyereket, esetleg néhányszor már otthagyta a pelenkázón, amíg lenyúlt az elejtett popsikenőcsért. Vagy 1 percre magára hagyta a füriben az 1 évesét, mert csöngettek. Nem lett baj? Mákja volt, és legtöbbször tényleg megússza az ember. Nekik nem jött be, de megbűnhődtek Ők ezért eléggé.

2012. jún. 21. 11:29
 36/81 anonim ***** válasza:
71%

Miért felelőtlenek a szülők???

Mert az ÚTTESTEN TOLTÁK a gyerekeiket.

Szerinted nem felelőtlenek????? Te jó ég.

2012. jún. 21. 11:32
 37/81 anonim ***** válasza:
74%

Tudod mi a baleset?

Ha a járdán tolják és pl. durdefektet kap az autó és kirepül a járdára és elcsapja a babakocsit.

Na az baleset.

2012. jún. 21. 11:33
 38/81 Sókristály ***** válasza:
81%

Legyen igazatok 36-os, és 37-es!

Akkor szapuljuk azt a két szerencsétlen embert, akik elveszítették a gyerekeiket! Ettől gondolom mindenki roppant felelősségteljesnek, és hibátlannak érzi magát, olyannak, aki mindig mindent megtesz a gyerekei biztonságáért, és soha, de soha nem lankad a figyelme.

Én viszont nem állok be ebbe a körbe, mert kaptam már magam azon, hogy nem rajtam múlt, hogy baj legyen, hanem a vakszerencsén. De gondolom, ezen az oldalon én vagyok az egyetlen gyarló ember!

2012. jún. 21. 11:38
 39/81 anonim ***** válasza:
35%

Igen, a vakszerencse miatt ússza meg. De hogy direkt kitolna az úttestre?

Igen, én még soha nem csináltam ilyet.

Az, hogyha a 3,5 évesem kislisszol és majdnem elcsapják és rohanok utána, az nem ugyanaz, mint babakocsit az úttesten tolna.

Vagy szerinted igen??????

2012. jún. 21. 11:40
 40/81 anonim ***** válasza:
100%

Már több ilyen kérdés volt, az egyiket követtem figyelemmel. Ott is leírtam, itt is elmondom: itt mindenki hibás, és senki.

Azonban annál a kérdésnél be volt linkelve a szülők által tolt babakocsi (a vateráról), és bizony volt benne biztonsági öv...

2012. jún. 21. 11:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!