Mennyi idő volt a leghosszabb kiszabott börtön büntetés?
Figyelt kérdés
Én itt nem a halálbüntetésre meg az életfogytigra gondoltam , hanem olyanra ahogy konkrét évben adták meg a büntetés (persze jóval nem éri azt az évet.)2012. máj. 1. 08:03
1/6 anonim válasza:
Azt hiszem úgy 600 -700 év körül. (Usa)
2/6 anonim válasza:
Az USA egyes államaiban az életfogytiglan akár 900 év is lehet. Ezt jó magaviseletértt felezik, harmadolják, stb.
De általában így sem élik meg a szabadulást.
3/6 anonim válasza:
Azért én gondolom, hogy a sötét középkorban kellett legyen egy inkvizítor vagy nem tudom egy hadúr, aki abban lelte örömét, hogy a pergamenre rá rótta, hogy hatvanezer év börtönbüntetés power. Vagy valami beteg koszos görög, i. e. 500-ban, aki ferde hajlamokat táplált a végtelen iránt, végtelen hosszú börtönbüntetéssel sújtotta a csalfa feleségét és a szamarat.
4/6 anonim válasza:
Duel Wilhelm Davies
A negyvenesztendős Duel Wilhelm Davies nem az általa meggyilkolt személyek nagy számának köszönhetően került be a Guinnes Rekordok könyvébe - három embert küldött a másvilágra -, hanem mert őt ítélték a világon a leghosszabb börtönbüntetésre, tízezer évre. Az amerikai törvényhozás gyakorlatában több bűncselekmény elkövetésekor nem a legsúlyosabbért adható büntetést szabják ki, hanem összegzik a büntetéseket.
5/6 Süle Dominik válasza:
40.000 évet kapott egy madridi banda 2007 november elején van is egy cikk róla írd be hogy tízezer év börtön és kiadja
6/6 Süle Dominik válasza:
Gabriel March Grandanos közel 385 ezer évet kapott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!