Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok érdemes pedofilo...

Mit gondoltok érdemes pedofiloknak kasztrálás után börtön büntetést csökkenteni?

Figyelt kérdés
Interneten olvastam valahol hogy Oroszországban bevezették ezt a fajta intézkedést kíváncsi lennék milyen véleménnyel vagytok vélekedtek róla nem tudom ki olvasta rajtam kívül még.

#pedofília #kasztrálás #börtön büntetés csökkentése
2012. máj. 10. 22:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
38%
Jó ötlet németek is be akarják vezetni, szerintem ezeket kezeltetni kell de akivel megteszik annak az egész élete is tönkre megy szóval ilyen szempontból meg megérdemelnék az életfogytiglant.
2012. máj. 10. 22:09
 2/12 anonim ***** válasza:
53%
Az ötlet első fele tetszik, de képzeld csak el, ha valakit tévesen kasztrálnak... az már van olyan kemény, mint leülni a bűntetést.
2012. máj. 10. 22:31
 3/12 anonim ***** válasza:
Mármint, ha nem ő az elkövető.
2012. máj. 10. 22:31
 4/12 anonim ***** válasza:
36%
Nem kiherélni akarják őket hanem olyan gyógyszeres kezelést alkalmaznak amitől megszűnik a szexuális vágy.
2012. máj. 10. 22:36
 5/12 anonim ***** válasza:
43%

22:31

Szerintem úgy kéne, ha már egyszer lecsukták, azt kasztrálják aki bevallja hogy tényleg ő volt, aki meg nem, az maradjon végig a börtönben. Így elkerülhető, hogy tévesen kasztráljanak valakit aztán mehessen így a világba...

2012. máj. 10. 22:44
 6/12 anonim ***** válasza:
36%
Ez egy szellemi betegség. Ha nincs tisztában vele, hogy mit tesz, akkor nem feltétlenül kellene börtön sem. Inkább pszichiátriai kezelésre kötelezni, ami kigyógyítja.
2012. máj. 11. 07:57
 7/12 anonim ***** válasza:
51%

Volt egy eset Ausztráliában, hogy 16 éves lányok meghamisították saját személyigazolványukat, hogy lefeküdhessenek idősebb pasikkal. Természetesen később beperelték a srácokat, amik miatt börtönbe kellet vonulniuk pedofíliáért, holott semmilyen olyan szándékuk nem volt.

Ezért nem támogatom az életre ellehetetlenítés büntetését.

2012. máj. 11. 09:00
 8/12 anonim ***** válasza:
41%
Kémiai kasztrációra gondolnak, ahol a vágyat szüntetik meg, a simánál még ott a vágy és más eszközökkel fajtalankodnak.
2012. máj. 11. 09:25
 9/12 anonim ***** válasza:
15%

Furcsának tartom, mennyire védelmezi a társadalom a pedofilokat ("Mi van, ha nincs tisztába a tettével?" - mi van???!!!). És amikor az a perverz állat videóra veszi, lefényképez(tet)i a tettét? Pont az ő esetük miatt sajnálom, hogy nincs halálbüntetés.

Nem, nem érdemes kasztrálás után a börtönbüntetésüket csökkenteni.

2012. máj. 11. 11:21
 10/12 anonim ***** válasza:
51%
Én az ilyen mocskos állatokat legszívesebben egy kötélen lógva szeretném látni. Olcsóbb hatékonyabb, és gyökeresen szünteti meg a problémát.
2012. máj. 11. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!