Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok érdemes pedofilo...

Mit gondoltok érdemes pedofiloknak kasztrálás után börtön büntetést csökkenteni?

Figyelt kérdés
Interneten olvastam valahol hogy Oroszországban bevezették ezt a fajta intézkedést kíváncsi lennék milyen véleménnyel vagytok vélekedtek róla nem tudom ki olvasta rajtam kívül még.

#pedofília #kasztrálás #börtön büntetés csökkentése
2012. máj. 10. 22:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
37%

Én rövidíteném. A kasztrálás után öt perccel érkező főbelövésig elég börtönben tartani, utána ki lehet engedni.

(Csakis az erőszakos és kényszerítéses esetekben... de aki egyszer odáig eljutott, abból már soha nem lesz ember.)

2012. máj. 11. 13:55
 12/12 anonim ***** válasza:
26%

Remek. Újabb kommentgeneráló fasság. Az egysejtű aljanép mindig ráélvez a pedohisztériára. Mindennapi fröcsögésünk add meg nekünk ma.

És nem, nem vagyok az, bár egyesek szívesen egy kalap alá vennének ezekkel, a mostani kommentem miatt, csakhogy tojok rá, én legalább összetetten a pedoproblémát, nem minden fekete és fehér.

2012. máj. 15. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!