Meglehet úszni egy jelentős értékre elkövetett sikkasztást, börtön büntetés nélkül?
Figyelt kérdés
Intéző Bizottsági Elnökünk szépen lenyúlta a ház bankszámláját,de úgy tisztességesen.Az ügyvéd most azzal riogat minket,hogy kétli,hogy ebből letöltendő lesz,mivel a nő büntetlen előéletű.Valószínüleg egy ejnye meg bejnyével,és némi pénzbüntetéssel megfogja úszni, azt is felfüggesztve,vagy próbára bocsájtással.A kártérítésről meg ne is álmodjunk 2-3 éven belül.Tehát,ezen az alapon több millió forintot el lehet sikkasztani,és egy felfüggesztett a jutalom??2012. jún. 16. 18:12
1/9 anonim válasza:
Minden lehetséges.Ha van elég pénze akkor felfogad egy sztárügyvédet akinél köpni nyelni nem tudnak.Vagy megken pár embert a bíróságból és máris megúszta.
2/9 anonim válasza:
Meg lehet úszni letöltendő börtönbüntetés nélkül. Az ügyvéden, az ügyészen és a bírón múlik.
3/9 anonim válasza:
Az ügyvédnek igaza lehet.... de az vigasztalhat hogy ilyen priusszal még 1x hasonló munkát az életbe nem fog kapni....nincs az az idióta aki ilyen pozícióba felvenné.
4/9 A kérdező kommentje:
Sztár ügyvédre biztosan nincs pénze a mocsoknak,de ettől függetlenül legalább egy évet lehúzathatnának vele,csak a mai igazságszolgáltatás,egyenlő egy kalap "széklettel".
2012. jún. 17. 00:32
6/9 anonim válasza:
Simán!!!
1,5 év börtön, 3 évre felfüggesztve. köbö
99% hogy nem megy sittre az illető. Sok trsasháznál a közösképviselő saját pénztárcaként használja a ház pénzét.
7/9 A kérdező kommentje:
A mienket is sajátjaként használta.De azért azt nem igazán értem,hogy ezeket a dolgokat,hogy a pitsába lehet egy felfüggesztettel megúszni?Sokkal kisebb lopásokárt,embereket sittre vágnak.A tolvaj közös képviselőket meg nem?Akkor ez "legális"majdnem.
2012. jún. 18. 16:11
8/9 anonim válasza:
Hát, üdvözöllek a magyar valóságban. Igen, meg lehet úszni felfüggesztettel.
9/9 anonim válasza:
Akkor kapaszkodjatok meg: 4400 (igen, négyezernégyszáz) károsult és 4 milliárd Ft ellopott vagyonnal még mindig a magyar tőzsdén kereskedhetünk az egyik kis cég részvényeivel, feljelentések hiába, "nem történt bűncselekmény". Ismerek olyat, aki egy terepjáró árát veszítette el. Én is károsult vagyok, nagyon durván. Ügyvédeknél, hatóságoknál is jártam, nem tudtak segíteni. Senki nem tehetett semmit. A tolvajoknak akasztófán lenne a helyük vagy a kínzókamrában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!